Hyppää sisältöön

Cannesin elokuvajuhlilla palkittu Hytti nro 6 esitetään Kokkolassa ennakkoon – Kinojuhlien lipunmyynti ruuhkautui heti

Elokuvateatteri BioRexin nettisivut kuormittuivat keskiviikkona heti, kun ensi viikon Kinojuhlien liput tulivat sinne myyntiin kello 12.

Ohjaaja Juho Kuosmanen ja kirjailija Rosa Liksom Cannesissa. Kuva: Handout

Kokkolan Kinojuhlien tämänvuotinen ohjelmisto kiinnostaa katsojia ennätysmäisesti.

Juhlilla esitettävä Cannesissa palkittu elokuva Hytti nro 6 on saanut jopa lipunmyynnin takkuamaan. Liput tulivat myyntiin Kokkolan BioRexin nettisivuille keskiviikkona kello 12 ja sivut kaatuivat tai hidastelivat varsinkin ensimmäisen puolen tunnin ajan.

BioRexin teatteripäällikkö Otto Löytynoja kertoo, että kiinnostus on kohdistunut erityisesti 9.9. päivän näytöksiin. Heti lipunmyynnin alettua torstain pari ensimmäistä näytöstä, Snellman salin kello 18 ja BioRexin kello 17.30, alkoivat täyttyä.

Kun lippuja oli myyty parisen tuntia, kaikki torstain näytökset alkoivat olla täynnä ja vain yksittäisiä lippuja saatavilla. Sen sijaan perjantain kello 14 ja 16.30 näytöksiin oli ainakin keskiviikkona iltapäivällä vielä vapaita pakkoja tarjolla.

Löytynoja neuvoo, että jos sivut hidastelevat edelleen, kannattaa vain yrittää uudestaan. Kysyntä on BioRexille uutta, sillä ostoruuhka ei ole aiemmin kaatanut elokuvateatterin sivuja.

Hän kertoo, että myös muut Kinojuhlilla esitettävät elokuvat (siirryt toiseen palveluun) ovat kiinnostaneet lipunostajia.

Suuren ennakkokysynnän vuoksi Kinojuhlat lisäsi jo ennen lipunmyynnin alkamista Hytti-elokuvan näytöksiä. Niitä on kaikkiaan seitsemän.

1.9. kello 13.40 lisätty tietoa liunmyynnin tilanteesta.

Lue lisää:

Kokkolalaisia hemmotellaan: Cannes-palkittu Hytti nro 6 nähdään etuajassa Kinojuhlilla

Hytti nro 6 -elokuva hurmasi Cannesissa, Rosa Liksom itse uskoi kirjoittaneensa pienen piirin teoksen: "Kustantaja ei uskonut tähän kirjaan"

Ohjaaja Juho Kuosmanen nousi Cannesissa tähtien joukkoon – tällainen oli se riemukas hetki, jona Hytti nro 6 julistettiin voittajaksi

Suosittelemme sinulle