Hyppää sisältöön

Tätä et näe telkkarista – Elämäni Biisi -ohjelman kulisseissa pohditaan Katja Ståhlin hameen paljastavuutta "Ettei näy sieluun asti"

Elämäni Biisi -ohjelma alkaa viikonloppuna, ja sitä kuvataan jälleen Tampereen Mediapoliksessa. Pääset tutustumaan juontaja Katja Ståhlin kanssa ohjelman kulisseihin.

Elämäni Biisi-ohjelman harjoitukset 2021.
Elämäni Biisi -ohjelman suorat lähetykset alkavat lauantaina. Juontaja Katja Ståhl kertoi kulisseista kuinka tarkkaa on vaatteiden valinta. Video: toimittaja Juha Kokkala, kuvaus Miikka Varila
Mari Siltanen

Lauantaina illalla alkaa uusi kausi Elämäni Biisi -ohjelmasta. Se kuvataan Tampereen Mediapoliksessa ja lähetetään suorana.

Ylen toimittaja Juha Kokkala pääsi käymään ohjelman kulisseissa juontajan Katja Ståhlin kanssa.

Kierros kulisseissa kulki maskeerauksen kautta puvustamoon, jossa Ståhl kertoi vaatteiden valinnasta. Usein etukäteen testattaessa mekot näyttävät upeilta.

– Mutta kun istahdan mekon kanssa alas, käy ilmi, että täältä alhaalta näkyy niin sanotusti sieluun asti, Ståhl selittää ja alkaa nauraa. Sitten päätetään, että eipäs laitetakaan tätä mekkoa.

Vielä ei siis ole selvillä mikä vaate päätyy lauantain lähetykseen. Tavoitteena kuitenkin on, että huomio kiinnittyy itse asiaan eli biiseihin ja tarinoihin, eikä vaatteisiin.

Kauden uutuuksia on ainakin kolme. Solistina aloittaa Arja Saijonmaa, joka on Ståhlin mukaan innoissaan valmiina vaikka räppäämään tarvittaessa. Uutta ovat myös pienet sivupöydät, joilta ylettyy ottamaan vesilasin.

Vähintään yhtä tärkeä uutuus on kitaristi Marzi Nymanin kitaran hihna, jota Ståhl kehuu. Nyman innostuikin pyynnöstä soittamaan Paranoidia kulissipiipahduksen aikana. Koko kulissien takainen lähetys löytyy jutun lopussa olevasta videosta.

Avausjakson vieraina ovat Kaija Koo, Miitta Sorvali, Martti Suosalo, André Chaker ja Sanna Stellan.

Ohjelmassa julkisuudesta tutut vieraat paljastavat mikä on heidän elämänsä biisi, eli kappale, joka on heille erityisen tärkeä. Artistit esittävät biisit livenä, ison orkesterin säestyksellä.

Solisteina ovat Arja Saijonmaan lisäksi Diandra, Irina, Pepe Willberg, Jarkko Ahola ja Kasmir. Elämäni Biisi -bändiä johtaa Kalle Torniainen.

Kukaan vieraista tai juontajakaan eivät tiedä etukäteen kuka minkäkin biisin on valinnut. Eniten oikeita arvauksia esittänyt voittaa.

Jutta Helenius nauraa Elämäni Biisi -sohvalla, vierellä Eero Lehtimäki, Sami Saikkonen ja taustalla juontaja Katja Ståhl.
Elämäni Biisi ohjelman uusi kausi alkaa Yle TV1:llä huomenna lauantaina 4. syyskuuta kello 21.10. Pääsimme seuraamaan lähetystä kulisseista perjantaina.

Suosittelemme sinulle