Hyppää sisältöön

Matilda Castren jatkoi voitokkaasti golfin Solheim cupissa

Matilda Castren kamppailee ensimmäisenä suomalaisena golfin Solheim cupissa Ohiossa.

Matilda Castren antoi pallolle kyytiä Solheim cupissa. Kuva: Gregory Shamus / Getty Images
STT Urheilu

Golfin reikäpeliottelun Solheim cupin ensikertalainen Matilda Castren jatkoi voitokkaasti myös iltapäivän nelipallo-ottelussa. Castren ja hänen ruotsalaisparinsa Anna Nordqvist kukistivat Yhdysvaltain kaksikon Lexi Thompsonin ja Mina Harigaen neljän reikävoiton erolla. Etenkin Nordqvist oli huippuvireessä ja nakutti Euroopalle reikävoittoja.

Castren ja Nordqvist olivat voitokkaita myös päivän avanneessa nelinpeliottelussa Danielle Kangia ja Austin Ernstiä vastaan.

Tänä vuonna Invernessin kentällä Toledossa Ohiossa pelattava Solheim cup on Euroopan ja Yhdysvaltain välinen joka toinen vuosi järjestettävä reikäpelikilpailu, joka vastaa miesten Ryder cupia. Eurooppa johtaa kisaa lukemin 5,5–2,5 avauspäivän jälkeen.

Aamupäivän nelinpelit Eurooppa vei peräti 3,5–0,5, mutta iltapäivän nelipallot sujuivat kotijoukkueelta jo hieman paremmin, kun sekä Eurooppa että Yhdysvallat ylsivät kahteen voittoon.

Myös sunnuntaina Solheim cupin ohjelmassa on nelinpelejä ja nelipallokisoja. Kilpailu huipentuu maanantaina kaksinpeleihin. Eurooppa puolustaa kilpailun voittoa.

Castren, 26, on ensimmäinen Solheim cupissa mukana oleva suomalainen.

Lue myös:

Matilda Castrenin putteri liekehti golfin Solheim Cupin avausottelussa

Kärkitaistoon harpannut Mikko Korhonen pääsee rennon pelikaverin kanssa voittotaisteluun Italiassa

Suosittelemme sinulle