Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Samooja seikkaili golfin Euroopan-kiertueella asfalttitietä pitkin, putosi päivän edetessä kärkikymmeniköstä

Iltapäivän kierroksilla Samoojan edelle kiilasivat suomalaisista Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen. Sami Välimäki karsiutui viikonlopun kierroksilta.

Golfari Kalle Samooja Italian Openissa 4. syyskuuta.
Samooja kuvailee Wentworthin toisen kierroksen olleen "kaikin puolin hyvä aamukävely". Kuva: All Over Press
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Kierroksensa jälkeen yhdeksäntenä golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa ollut Kalle Samooja putosi päivän edetessä sijalle 25. Samooja urakoi aamuvuorossa 69 lyönnin kierroksen (3 alle par-tuloksen) ja on kärkeä perässä seitsemän lyöntiä. Tapio Pulkkanen on 14:s ja Mikko Korhonen 19:s.

Samooja teki kierroksellaan kolme bogia, jotka olivat seurausta metsään lyödyistä avauslyönneistä. Kertaalleen Samooja sai pelastettua karanneen avauksen birdieksi.

– Tiiltä on ollut vähän haasteita, mutta muu peli on kyllä terävällä tuulella. Avaus jäi asfalttitielle, jolta myös lähdin lyömään. 176 metristä rautakutonen muutamaan metriin ja putti sisään, Samooja kommentoi tiedotteessaan 15:nnellä reiällä tekemäänsä birdieä.

Iltapäivän kierroksilla Samoojan (-5) edelle kiilasivat suomalaisista Pulkkanen (-7) ja Korhonen (-6). Sami Välimäki (+4) karsiutui viikonlopun kierroksilta.

Juttua päivitetty 10.9. kello 22.07 uusilla tuloksilla.

Lue myös:

Mikko Korhoselle uran 25. top 10-sija Euroopan kiertueella

Kärkitaistoon harpannut Mikko Korhonen pääsee rennon pelikaverin kanssa voittotaisteluun Italiassa

Suosittelemme