Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Rovaniemeltä katosi toinen englanninkielinen päiväkoti – kristillisellä arvopohjalla toimiva Ninnikka osti Northern Lights Playschoolin

Ninnukan omistajalla ja päiväkodin johtajalla Nina Aspegrenilla on Rantavitikan Huvilatiellä myös toinen kristillinen päiväkoti.

Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Kuva: Yle
Anna Ruohonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Rovaniemen Rantavitikalla yli 20 vuotta toiminut Northern Lights Playschool on myyty yksityiselle, kristillisellä arvopohjalla toimivalle päiväkoti Ninnikalle. Kaupat astuivat voimaan elokuun alussa.

Ninnikan omistajalla ja päiväkodin johtajalla Nina Aspegrenilla on Rantavitikan Huvilatiellä myös toinen kristillinen päiväkoti. Aspegren osti aikaisemmin Esikko-nimellä toimineen kristillisen päiväkodin vuonna 2018.

– Kristillisyys näkyy meillä työntekijöiden arvomaailmassa. Meillä on kristillinen maailmankuva. Varhaiskasvatuslaki rajoittaa vakaumuksellisuutta, mutta joulun vietämme jouluna ja pääsiäisen pääsiäisenä. Mikkelinpäivänä teemme enkelivaelluksen, Aspegren kertoo.

Aspegrenin mukaan kristillisyys näkyy päiväkodissa esimerkiksi siinä, että päivittäin siunataan sekä päivä että ruoka. Hänen mukaansa päiväkotiin ovat tervetulleita kaikki vakaumuksesta riippumatta.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme