Hyppää sisältöön

Pele joutui väliaikaisesti takaisin teho-osastolle, mutta pääsi pian pois – "Tänään hän on ottanut kaksi askelta eteenpäin"

Pele on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista ja on viettänyt sairaalahoidossa useita jaksoja.

Pele kuvattuna vuonna 2019. Kuva: AFP / Lehtikuva

Brasilialainen jalkapallolegenda Pele joutui perjantaina väliaikaisesti takaisin teho-osastolle kärsittyään hengitysvaikeuksista, häntä hoitava saopaulolainen Albert Einstein -sairaala kertoi. Pele, 80, pääsi kuitenkin pian pois tehohoidosta.

Sairaalan mukaan lyhyt siirto takaisin teho-osastolle oli ennalta ehkäisevä toimenpide.

– Hänen tilansa on vakaa, sairaala tiedotti.

Pele on sairaalassa toipumassa leikkauksesta, koska hänen paksusuolestaan poistettiin epäilty kasvain aiemmin tässä kuussa. Tiistaina Pele pääsi pois teho-osastolta ja kertoi olevansa "päivä päivältä iloisempi", mutta hänen vointinsa otti pian sen jälkeen takapakkia.

– Eilen hän oli väsynyt ja otti askeleen taaksepäin. Tänään hän on ottanut kaksi askelta eteenpäin, Pelen tytär Kely Nascimento sanoi Instagram-kuvassa, jossa hän poseerasi hymyilevän isänsä kanssa tämän sairaalavuoteen vieressä.

Pele on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista ja on viettänyt sairaalahoidossa useita jaksoja.

Pele eli koko nimeltään Edson Arantes do Nascimento on jalkapallohistorian ainoa kolme maailmanmestaruutta voittanut pelaaja (1958, 1962, 1970). Hänet on useissa yhteyksissä nimetty kaikkien aikojen jalkapalloilijaksi.

Lue myös:

ESPN: Pele joutui takaisin teho-osastolle

Pele edelleen teho-osastolla, toipuminen lääkäreiden mukaan tyydyttävää

Suosittelemme sinulle