Hyppää sisältöön

Vaihtoon otetun Lionel Messin reaktio puhuttaa – PSG-valmentaja selitti ratkaisuaan: "Vain 11 voi pelata kerrallaan"

Lionel Messi otettiin vaihtoon PSG:n ottelussa Lyonia vastaan. Messi on pelannut pariisilaisseurassa kolme ottelua, mutta maalitili on vielä avaamatta.

Lionel Messi näytti pettyneeltä tullessaan vaihtoon. Kuva: All Over Press / STELLA Pictures / ddp
Sakari Lund

Lionel Messin kotiavaus Paris Saint-Germainin paidassa ei ollut suurmenestys argentiinalaistähden kannalta. Messi oli avauskokoonpanossa, kun PSG voitti Lyonin 2–1, mutta hänet vaihdettiin 76. minuutilla kentältä tilanteessa 1–1.

Messin tilalle tuli Achraf Hakimi. Messin esitys ei ollut huippuluokkaa ja hän saikin vaihtoon tullessaan kotiyleisöltä aplodit, mutta yleisö ei noussut seisomaan. Messi ei näyttänyt tyytyväiseltä penkkikomennukseensa. Hän käveli nopeasti kättelemättä valmentaja Mauricio Pochettinon ohi ja kaksikolla näytti olevan lyhyt sananvaihto.

– Kysyin hänen fiiliksiään ja hän sanoi olevansa ok, Pochettino sanoi.

Vaihtoon otetun Messin reaktio on puhuttanut ympäri maailmaa, mutta valmentaja ei nähnyt vaihdossa mitään ihmeellistä.

– Kaikki tietävät, että meillä on paljon huippupelaajia. Vain 11 voi pelata kerrallaan. Päätöksiä tehdään joukkueen hyväksi. Jokainen valmentaja ajattelee sitä. Joskus se toimii, joskus ei. Joskus pelaajat pitävät siitä, joskus eivät.

Koko uransa Barcelonassa pelannut Messi siirtyi kesällä PSG:n riveihin. Hän on pelannut pariisilaisseurassa nyt kolme ottelua, mutta maalitili on vielä avaamatta.

Lue myös:

Juventuksen ahdinko jatkuu Serie A:ssa – yhä ilman avausvoittoa, valmentajalta suoraa puhetta: "Onneksi tuomari vihelsi lopun merkiksi"

Suosittelemme sinulle