Hyppää sisältöön

Sosteri on aloittanut kolmansien koronarokotteiden antamisen immuunipuutteisille henkilöille

Kolmas koronarokote annetaan 12 vuotta täyttäneille ja tätä vanhemmille, joiden elimistön vastustuskyky on voimakkaasti madaltanut sairauden tai sen hoidon vuoksi. Tähän ryhmään kuuluvat muun muassa elinsiirto-, kantasolusiirron tai syöpähoitoa saaneet potilaat.

Koronarokotus ruiskeita valmiina.
Sosteri on aloittanut kolmannen koronarokotuksen jakelun. Kuva: Kristiina Lehto / Yle
Marja Roiha

Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosteri on aloittanut kolmansien koronarokotteiden antamisen voimakkaasti immuunipuutteisille ihmisille.

Kolmas koronarokote annetaan 12 vuotta täyttäneille ja tätä vanhemmille, joiden elimistön vastustuskyky on voimakkaasti madaltanut sairauden tai sen hoidon vuoksi.

Sosteri kertoo tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun), että tähän ryhmään kuuluvat muun muassa elinsiirto-, kantasolusiirron tai syöpähoitoa saaneet potilaat ja lisäksi autoimmuunisairautta sairastavat henkilöt.

Kolmas annos annetaan, kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Ajan kolmanteen koronarokotukseen voi varata puhelimitse p. 044 417 3698 tai sähköisesti. Ilman ajanvarausta rokotukseen voi mennä walk in päivinä. Katso ilman ajanvarausta järjestettävät rokotuspäivät tästä (siirryt toiseen palveluun).

Suosittelemme sinulle