Hyppää sisältöön

Real nousi sarjakärkeen murskavoitolla, Asensio teki hattutempun, Benzema saavutti merkkipaalun

Karim Benzema taituroi Realille kaksi maalia, joista jälkimmäinen oli hänen 200:s osumansa La Ligassa.

Marco Asensio taituroi hattutempun.

Real Madrid järjesti kotiyleisölle maalijuhlat jalkapallon Espanjan liigassa keskiviikkona ja palasi sarjataulukon kärkipaikalle. Real murskasi Mallorcan 6–1.

Kotijoukkueen Marco Asensio iski ottelussa hattutempun kasvattiseuransa Mallorcan verkkoon. Espanjalainen Asensio on pelannut Realissa vuodesta 2016, ja tämä oli hänen ensimmäinen hattutemppunsa madridilaisseurassa.

Karim Benzema teki Realille kaksi maalia, joista jälkimmäinen oli hänen 200:s osumansa Espanjan liigassa. Ranskalainen Benzema on historian kymmenes pelaaja, joka on saavuttanut tämän virstanpylvään.

– Marco on pelannut erittäin hyvin. Hän pelaa linjojen välissä, missä hän pystyy aiheuttamaan vastustajalle paljon vahinkoa. Hän on laadukas pelaaja, joka laukoo hyvin. Hän pystyy rakentamaan hyviä kombinaatioita muiden hyökkääjien kanssa, Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kehui Asensiota.

Myös kokenut Benzema sai osansa valmentajan kehuista.

– Karim on erittäin hyvässä kunnossa. Se, että hän on tehnyt jo kahdeksan maalia tällä kaudella, voi saada unohtamaan, että hän pelaa todella hyvin joukkueen eteen. Hän ei ole hyökkääjä, joka vain tekee maaleja, sillä hän on hyökkääjä, joka ruokkii myös muita pelaajia. Hän on erittäin kokonaisvaltainen pelaaja.

Real Madrid on voittanut kuudesta ottelustaan viisi ja pelannut yhden tasan, ja se johtaa liigaa kahden pisteen erolla paikalliskilpailija Atletico Madridiin. Realin hyökkäyspeli on toiminut alkukaudella mainiosti, sillä joukkueella on kasassa jo 21 maalia kuudesta ottelusta.

Mallorca on sarjassa kymmenentenä.

Siirry La Ligan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti TV).

Lue myös:

Mitä Marcus Forssin pitäisi tehdä, että hän pääsisi pelaamaan Valioliigassa? Markku Kanervalta rohkaiseva näkemys hirmuvireisestä suomalaisesta

"Helppo päätös" – Huuhkajien Glen Kamara jatkaa Glasgow Rangersissa

Suosittelemme sinulle