Hyppää sisältöön

Kahden henkilöauton kolari Nurmeksentiellä ruuhkautti hetkeksi liikennettä

Henkilöautojen kolari sattui Nilsiässä Nurmeksentien ja Haukilammentien risteyksessä torstaina iltapäivällä. Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä, joista kaksi loukkaantui. Autot romuttuivat lunastuskuntoon.

Hipantieltä tullut auto ajoi Nurmeksentietä ajaneen auton eteen. Kuva: Matti Myller / Yle
Laura Ruuskanen

Torstaina iltapäivällä sattui kahden henkilöauton kolari Nurmeksentien ja Haukilammentien risteyksessä Nilsiässä.

Nyt liikenne kolaripaikalla kulkee jälleen normaalisti, mutta liikenne ruuhkautui kolarin vuoksi noin tunnin ajaksi, sillä Nurmeksentiellä oli käytössä vain toinen ajokaista.

Haukilammentieltä stop-merkin takaa tullut auto ajoi Nurmeksentietä ajaneen auton eteen, jolloin henkilöautot törmäsivät keuloistaan. Nurmeksentiellä nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa.

Nurmeksentietä ajanut auto suistui tieltä kolarin vuoksi. Autossa oli kyydissä kaksi henkilöä, jotka molemmat loukkaantuivat. Hipantietä tulleessa autossa oli vain kuljettaja, joka ei loukkaantunut vakavasti. Molemmat autot romuttuivat lunastuskuntoon.

Liikenne oli hetkellisesti kokonaan poikki, kun lääkärihelikopteri laskeutui paikalle. Loukkaantuneita ei kuitenkaan tarvinnut kuljettaa sairaalaan kopterilla, vaan he lähtivät paikalta ambulanssikyydillä.

Lisää Pohjois-Savon uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Juttua muokattu 24.9.2021 klo 11.16: Korjattu Hipantie Haukilammentieksi.

Suosittelemme sinulle