Hyppää sisältöön

Oulun Kärppien fanit toivovat seuralta toimenpiteitä katsojien houkuttelemiseksi Raksilan halliin

Kärppäfanit ihmettelevät Oulun Kärppien ottelumarkkinointia sekä ottelutapahtumaan panostamista. Fanit luovat mielellään halliin tunnelmaa, mutta seuralta toivottaisiin nyt panostusta elämyksellisen tapahtuman tekemiseen sekä otteluista tiedottamiseen ennakkoon.

Joonas Pekkala (vas.) ja Nuuti Pulkkinen toivovat Kärppien kotiotteluihin lisää yleisöä paikalle. Kuva: Ville Muikkula / Yle
Päivi Annala

Jääkiekon SM-liiga on pyörinyt muutaman viikon täydellä teholla, mutta yleisö ei täysin ole vielä löytänyt takaisin paikan päälle halleihin katsomaan otteluita.

Oulun Kärpillä on tähän mennessä ollut kaksi kotiottelua Raksilassa.

Kärppien aktiivien fanijoukko toivoo Kärpiltä nyt toimia, että halliin saataisiin lisää porukkaa tunnelmaa luomaan.

Kärppäfanit Nuuti Pulkkinen ja Joonas Pekkala nostaavat esiin otteluiden markkinoinnin sekä elämyksellisen tapahtuman luomisen:

– Striimauspalvelusta voi katsoa kiekkoa melko halvalla. Me yritämme luoda sinne tunnelmaa, mutta peruskuluttaja ei välttämättä saa rahoilleen vastinetta. Perheellinen tulee arkena istumapaikoille, ostaa popparit ja limukat, se on satasen laaki. Pitäisi luoda sitä elämystä, eikä pelkästään yksittäistapahtumaa, että käydään katsomassa kiekkoa ja lähdetään pois, Pulkkinen kommentoi.

– Markkinointi on vajavaista. Nyt oli hyvä, että viikkoa aiemmin tuli tietoa, että lauantain ottelu on kunnianosoitus Jussi Jokiselle, mutta muuten matseja on markkinoitu samana päivänä, kun pelataan, niin sehän ei varmasti riitä monelle.

Kärppien huominen kotiottelu on Kouvolan KooKoota vastaan on omistettu pelaajauransa päättäneelle Jussi Jokiselle.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle