Hyppää sisältöön

Potku-uhan alla kärvistelevä Barcelonan luotsi selvisi ulosajostaan minimirangaistuksella

Jalkapallon Espanjan liigan suurseuran Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman sai perjantaina maan jalkapalloliitolta kahden ottelun toimitsijakiellon.

Kuva: imago images/Pressinphoto/ All Over Press
STT Urheilu

Ronald Koeman ajettiin ulos torstaina pelatussa liigaottelussa Cadizia vastaan, ja kahden ottelun panna on minimirangaistus kyseisestä rikkeestä.

Koeman kritisoi 0–0-tulokseen päättyneessä ottelussa erotuomareita. Hän sai tuomaristolta ensin varoituksen, mutta koska valitus jatkui, nostettiin hollantilaisluotsille punainen kortti.

– Täällä tulee ulosajetuksi tyhjästä. Kerroin vain neljännelle erotuomarille, että kentällä on toinen pallo ja peli on pysäytettävä, Koeman selitti ottelun jälkeen.

Torstainen pettymys oli viimeisin takaisku Koemanin ja joukkueensa vaikealla alkukaudella. Barcelona on voittanut kauden kuudesta pelistään vain kaksi, ja Koemanin asemaa on nakertanut etenkin tyly 0–-kotitappio Bayern Münchenille Mestarien liigassa.

Potkujen uhkaama Koeman on poissa Barcan penkiltä sunnuntain pelissä Levantea vastaan ja ensi viikon huippuottelusta Atletico Madridia vastaan.

Suosittelemme sinulle