Hyppää sisältöön

Robin Lod teki kauden seitsemännen maalinsa MLS:ssä – johtaa Minnesota Unitedin maalipörssiä

Robin Lod oli mukana Minnesota Unitedin molemmissa maaleissa.

Robin Lod on ollut joukkueensa paras maalintekijä tällä kaudella. Kuva: 2021 Jeremy Olson/ISI Photos

Suomalainen Robin Lod oli Minnesota Unitedin avainpelaaja voitokkaassa 2–0-kotivoitossa Houston Dynamosta jalkapallon MLS-liigassa. Suomen jalkapallomaajoukkueen luottopelaaja teki yhden maalin ja oli mukana joukkueensa toisessa maalissa, kun Minnesota juhli 2–0-kotivoittoa.

Hyökkäyksen kärkenä pelannut Lod avasi Unitedin maalihanat jo 50 sekunnin pelin jälkeen, kun hän teki jo kauden seitsemännen maalinsa MLS-liigassa. Suomalaisen maalin alustivat Emanuel Reynoso ja Franco Fragapane. Seitsemällä osumallaan Lod johtaa Minnesotan tämän kauden sisäistä maalipörssiä.

Lodin osuman näet oheisesta tviitistä tai tämän linkin kautta. (siirryt toiseen palveluun)

Maali oli Lodille ensimmäinen pohkeen repeämisen jälkeen, joka piti hänet viikkoja sivussa. Lod oli loukkaantumisen takia sivussa myös Huuhkajien syyskuun peleistä.

Lod oli mukana myös joukkueensa toisessa maalissa, joka syntyi 17. minuutin kohdalla. Suomalainen toi pallon ylös ja syötti 2–0-osuman tehneelle Ethan Finlaylle, jonka veto ylitti niukasti maaliviivan.

Lodin syötön ja Finlayn maalin näet ohesta tai täältä (siirryt toiseen palveluun).

25 ottelua pelannut Minnesota on läntisen konferenssin taulukossa tällä hetkellä pudotuspeliviivan yläpuolella kuudentena. Joukkueella on runkosarjassa jäljellä vielä yhdeksän ottelua.

Lue myös:

Euroopan jalkapallosuuruus on syöksykierteessä – FC Barcelonalle ilkutaan ja joukkuetta verrataan jopa Stoke Cityyn

Pukki jäi vieraskentällä ilman maalia, ManU ja Chelsea kärsivät kauden ensimmäiset liigatappionsa

Suosittelemme sinulle