Hyppää sisältöön

Ensimmäinen risteilyalus kahteen vuoteen saapuu tänään Vaasaan

Saksalainen risteilyalus m/s Hanseatic Spirit on matkalla Vaasaan parhaillaan. Alus on ankkuroituna päivän ajan, jolloin matkustajat pääsevät tutustumaan muun muassa UNESCON luonnonperintökohteeseen.

Risteilyn aikana alus on käynyt muun muassa Tukholmassa, Uumajassa sekä Oulussa. Kuva: Roy Fodge / Yle

Vaasa saa tänään vieraakseen risteilyaluksen, ensimmäisen kahteen vuoteen. Saksalainen risteilyalus m/s Hanseatic Spirit on parhaillaan matkalla Vaasan satamaan. Risteilyaluksella on mukana 150-200 matkustajaa.

Vaasassa risteilyaluksen matkustajiille on järjestetty ohjelmaa. Valittavana on ollut kolme erilaista tutustumispakettia, niistä suosituin on ollut Merenkurkun Unescon maailmanperintökohde.

– Olemme todella iloisia, että pääsemme esittelemään heille ainutlaatuista saaristo- ja sauna kulttuuriamme. Matkanjärjestäjä on myynyt Vaasan seudulle kolme erilaista pakettia, joista kiinnostavin on UNESCON luonnonperintökohde kertoo Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson tiedotteessa.

Alus on lähtenyt matkaan Hampurista 19. syyskuuta, ja palaa sinne ensi viikon tiistaina. Risteilyn aikana alus on käynyt muun muassa Tukholmassa, Uumajassa sekä Oulussa.

Vaasasta matka jatkuu Raumalle.

Suosittelemme sinulle