Hyppää sisältöön

Teknologiayhtiö Urosta uhkaa selvitystila tai poisto kaupparekisteristä, jos se ei toimita tilinpäätöstietoja takarajaan mennessä

Oulussa toimivalta yhtiöltä puuttuu edelleen vuoden 2019 vahvistettu tilinpäätös. Yhtiön on toimitettava puuttuvat tiedot 13. tammikuuta mennessä, tai se voidaan asettaa selvitystilaan tai poistaa kaupparekisteristä.

Uros liven nimenjulkistustialisuus
Uroksen yhteistyö- ja sponsorisopimus Tampereen uuden tapahtuma-areenan kanssa julkistettiin maaliskuussa 2020. Kuva: Anne Savin / Yle
Risto Ukkonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Patentti- ja rekisterihallitus tiukentaa kyselyjään teknologiayhtiö Uroksen puuttuvista tilinpäätöstiedoista.

Yhtiöltä puuttuu edelleen vuoden 2019 vahvistettu tilinpäätös, jonka asiakirjat on nyt toimitettava viimeistään tammikuun 13. päivä tai yhtiö voidaan asettaa selvitystilaan tai poistaa kaupparekisteristä, kertoo Patentti- ja rekisterihallituksen lakimies Jussi Huolman.

Patentti- ja rekisterihallitus asetti jo keväällä uhkasakon Uroksen tilinpäätöstilanteesta, ja sakko lankesi aiemmin tänä syksynä.

Oulussa toimivan yhtiön selvitystoimet puuttuvasta tilinpäätöksestään eivät ole tyydyttäneet viranomaista (IL), joka on keskiviikkona 29. syyskuuta aloittanut uhkasakkoa järeämmän menettelyn puuttuvien taloustietojen saamiseksi.

Uroksen tulevan toimitusjohtajan Rauno Jokelaisen mukaan tilinpäätöstietojen täydentäminen pyritään hoitamaan mahdollisimman pian ja on tällä hetkellä yhtiön tärkeimpiä tehtäviä. Jokelainen aloittaa Uroksen toimitusjohtajana huomenna perjantaina 1. lokakuuta.

Lue lisää:

Tampereen areenan nimikkosponsorin Uroksen satumaiselta vaikuttanut taloustilanne herättää useita kysymyksiä – areena: yhtiö hoitanut velvoitteensa

Teknologiayhtiö Uros vaihtaa toimitusjohtajansa nopealla aikataululla, mutta vaikenee vaihdon syistä

Suosittelemme