Hyppää sisältöön

Matilda Castren putosi kärkikamppailusta LPGA-kiertueen kisassa

Golfin suomalaistähti Matilda Castren pelasi toisella kierroksella tuloksen kolme yli parin ja lähtee päätöspäivään jaetulta sijalta 45. Eroa kärkeen on yhdeksän lyöntiä.

Sensaatiomaisen kauden golfin ammattilaiskentillä pelannut Matilda Castren ei pysynyt kovan kärjen kyydissä LPGA-kiertueen kisan toisella kierroksella. Kuva: EPA

Matilda Castren pelasi alavireisen toisen kierroksen golfin LPGA-kiertueen kilpailussa New Jerseyssä, Yhdysvalloissa. Suomalaisgolfari oli vielä avauskierroksen jälkeen mukana kärkitaistelussa vain lyönnin päässä kärjestä, mutta putosi nyt jaetulle sijalle 45.

Castren, 26, pelasi toisen kierroksen tulokseen kolme yli parin ja on yhteistuloksessa kaksi alle. Castren käytti eilen 66 lyöntiä ja tänään 74. Hän löi toisella kierroksella kaksi birdieä ja viisi bogia.

Kolmen kierroksen kilpailu päättyy varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. Eteläkorealaiset Ko Jin-Young ja Park Inbee ovat kaksoisjohdossa yhteistuloksella –11 ennen Thaimaan Patty Tavatanakitia (–9)

Tokion olympialaisissa Suomea edustanut Castren on voittanut tällä kaudella yhden LPGA-kiertueen osakilpailun ja ollut kerran toinen. Syyskuussa Castren ratkaisi joukkuekilpailu Solheim Cupin voiton Euroopan joukkueelle.

New Jerseyn kilpailun palkintoarvo on 1,75 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Lue myös:

Matilda Castren lyönnin päässä kärjestä LPGA-kiertueen kisassa avauskierroksen jälkeen

Matilda Castren juhli historiallista voittoa hotellissa DJ:n ja samppanjan kanssa – kertoo uhmanneen kapteenin ohjetta ennen voittoputtia

Suomen golfsensaatio on noussut maailmanlistalla häikäisevät 514 sijaa, valmentaja jäi sanattomaksi – Matilda Castrenia hehkutetaan supertähdeksi

Matilda Castren otti ratkaisevan voiton Euroopalle golfin Solheim Cupissa – "Tärisen yhä"

Suosittelemme sinulle