Hyppää sisältöön

Lauri Markkasen Cleveland hävisi tylysti suomalaisen entiselle seuralle

Cleveland Cavaliers hävisi harjoitusottelun Chicago Bullsille 95-131.

Lauri Markkanen esiintyi varhain keskiviikkoaamuna Clevelandin riveissä entistä seuraansa Chicago Bullsia vastaan. Kuva: 2021 NBAE
Hinni Hirvonen

Koripalloilija Lauri Markkasen ensiesiintyminen uuden seuransa Clevelandin paidassa päättyi tappioon tutulle seuralle. Cleveland Cavaliers kärsi tylyn 95-131-tappion harjoituspelissä Markkasen entistä seuraa Chicago Bullsia vastaan.

Markkanen aloitti vaihdossa ja pelasi ottelussa lähes 16 minuuttia. Hän teki 13 pistettä ja nappasi 4 levypalloa. Markkanen oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies heti 14 pistettä tehneen Collin Sextonin jälkeen.

Markkanen siirtyi Bullsista Clevelandiin elokuun lopulla. Hän ehti pelata Bullsissa neljä kautta, mutta kertoi kesällä haluavansa pois Chicagosta.

Mediatietojen mukaan Markkasen sopimus oli nelivuotinen ja arvoltaan 67 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2017 NBA:han seitsemäntenä varattu Markkanen on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista. Viimeisellä Bulls-kaudellaan hän teki ottelua kohden 13,6 pistettä ja otti keskimäärin 5,3 levypalloa, mikä oli Markkasen NBA-uran kehnoin keskiarvo. Myös peliaikakeskiarvo, 25,8 minuuttia ottelua kohden, oli NBA-uran pienin, ja Markkasen vastuu oli pienempää etenkin loppukaudesta.

Koripallon NBA-liigakausi käynnistyy 19. lokakuuta. Cavs avaa kauden Memphistä vastaan päivää myöhemmin.

Lue myös:

Lauri Markkanen avaa harjoituspelit uuden seuran riveissä ensi yönä – vastassa tuttu Chicago Bulls

Suosittelemme sinulle