Hyppää sisältöön

Akaa-Volley voitti Hurrikaanin, LP Viesti Wovon

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa Akaa-Volley votti Hurrikaanin ja naisten Mestaruusliigassa LP Viesti Wovon.

Lentopallo, yleiskuva
Kuva: Tomi Hänninen
STT Urheilu,
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Hurrikaani-Loimaa koki keskiviikkona kauden toisen tappionsa lentopalloilun miesten Mestaruusliigassa, kun mitalisuosikkeihin kuuluva Akaa-Volley haki vierasvoiton erin 1–3.

– Akaalla on neljä maajoukkuepelaajaa, meillä kokemattomampi joukkue. Menee jonkin aikaa, ainakin muutamia kuukausia, että peli paranee niin paljon, että voitetaan näitä otteluita, sanoi Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino.

Hurrikaanin ja koko ottelun tehokkain oli Ettasta siirtynyt Aleksi Muukkonen. Oulussa hän pelasi hakkurina, mutta Loimaalla yleispelaajana. Pisteitä kertyi 25, kun Akaa-Volleyn tehokkain oli 19 pistettä koonnut Urpo Sivula.

– Paransimme peliä reilusti edellisestä, ja kun yhden välipäivän jälkeen jatketaan treeniä, niin sunnuntaina haastetaan Savo Volley kotisalissa. Kovat pelit kehittävät, Muukkonen sanoi.

Muukkonen oli Akaa-Volleyn pääasiallinen syöttöjen kohde, eikä tilasto mairittele.

– Vastaanotto on se osa-alue, mitä eniten pitää parantaa. Hyökkäys on aina ollut vahvempi osa peliäni, Muukkonen myönsi.

Naisten Mestaruusliigassa LP Viesti hali vierasvoiton Woman Volleysta erin 3–1. LP Viesti on voittanut kolme ottelua neljästä, WoVo on hävinnyt kaikki kolme otteluaan.

Lue myös:

Mestaruusliigan musta hevonen Karelian Hurmos kukisti kestosuosikin avauspelissään

Suosittelemme sinulle