Hyppää sisältöön

Mittava etsintäoperaatio sai surullisen lopun: Kotipihastaan kadonnut 14-vuotias poika löydettiin kuolleena

Etsintöihin osallistunut vapaaehtoinen löysi kuolleen pojan Nurmijärveltä Lepsämänjoelta.

Hihamerkki auton vierelläseisovan poliisin haalarissa.
Itä-Uudenmaan poliisi haluaa kiittää kaikkia etsintään osallistuneita vapaaehtoisia. Kuvituskuva. Kuva: Petteri Sopanen / Yle
Tiina Karppi

Kotipihaltaan Vantaan Askistossa tiistaina 5. lokakuuta kadonnut 14-vuotias Noel on löytynyt kuolleena.

Poliisi kertoo, että poliisi sai torstaina noin kello 11.10 hätäkeskuksen kautta tehtävän Nurmijärvelle, Lepsämänjoelle. Ilmoituksen hätäkeskukseen oli tehnyt kadonneen Noelin etsintöihin osallistunut vapaaehtoinen, joka oli tehnyt havainnon kaislikossa löytyneestä mahdollisesta nuoresta vainajasta.

– Vainaja on nyt valitettavasti tunnistettu kadonneeksi 14-vuotiaaksi Noeliksi ja tapauksen tutkintaa jatketaan nyt meillä Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemansyyn selvittämisenä ja tällä hetkellä emme tutkintaa vaarantamatta voi tiedottaa tapauksesta enempää. Tiedotamme tapauksesta lisää mahdollisesti tutkinnan edetessä, kertoo tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Tero Tyynelä poliisin tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Itä-Uudenmaan poliisi kiittää kaikkia etsintään osallistuneita vapaaehtoisia. Poliisi pyytää myös antamaan omaisille ja läheisille nyt rauhan raskaan asian äärellä.

Suosittelemme sinulle