Hyppää sisältöön

Uros ryhtyi Kärppien pääsponsoriksi samaan aikaan, kun yhtiö haki lyhennysvapaata julkisin varoin myönnettyihin lainoihin

Oulun Kärpistä kerrotaan, että yhtiön maksut seuralle ovat tulleet normaalisti. Uros toimi Kärppien pääsponsorina neljän kauden viime kevääseen saakka. Uros jatkaa edelleen seuran sponsorina.

Kärpät firar mål.
Uros oli Kärppien pääyhteistyökumppani vuodesta 2017 kevääseen 2021 saakka. Kuva: Emil Hansson / All Over Press
STT
Avaa Yle-sovelluksessa

Teknologiayhtiö Uros on saanut useita kertoja lisää laina-aikaa ja lyhennysvapaata julkisin varoin myönnettyihin lainoihin samalla, kun yhtiö on kertonut satojen miljoonien liikevoitosta sekä sponsoroinut jääkiekkoseura Kärppiä ja Tampereelle nousevaa tapahtuma-areenaa.

Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkusen mukaan yhtiön maksut seuralle ovat tulleet normaalisti. Uros toimi Kärppien pääsponsorina neljän kauden ajan syksystä 2017 alkaen, eli järjestely päättyi viime kauteen. Yhtiö jatkaa edelleen seuran sponsorina.

Tampereen areenayhtiö on pyytänyt Urokselta kirjallista selvitystä sitä koskevasta uutisoinnista. Selvityksen on määrä valmistua tänään perjantaina. Areenayhtiön mukaan Uros on kuitenkin hoitanut kaikki velvollisuutensa eli maksanut sponsorimaksunsa.

Uros ei kommentoi, miksi yhtiö on lähtenyt mukaan sponsorointeihin, vaikka se on samaan aikaan tarvinnut maksuaikaa ja lyhennysvapaata lainoilleen.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme