Hyppää sisältöön

Miesten Korisliigassa vielä kaksi tappiotonta joukkuetta – Kouvot nuiji Lahden suurinumeroisesti

Kouvot otti kolmannen voittonsa, kun se kukisti kotipelissään Lahti Basketballin. Amir Hinton teki Kouvoille 29 pistettä.

Koripallo, kuvituskuva
Kuva: Tomi Hänninen
STT Urheilu

Miesten Korisliigaa on pelattu vasta viikon verran, mutta tappiottomia joukkueita on enää kaksi: Kouvolan Kouvot ja Kauhajoen Karhu Basket.

Kouvot otti kolmannen voittonsa, kun se kukisti kotipelissään Lahti Basketballin suurinumeroisesti 114–88. Peli kääntyi Kouvoille kolmannen jakson puolivälissä, kun se kasvatti johtonsa 19 pisteeseen. Lahti ei saanut tuon jälkeen enää kunnon kiriä aikaan.

– Lahti tunnetaan vauhtijoukkueena, mutta etenkin toisella puoliskolla lähdimme nokittamaan vauhtipelissä, eikä voi valittaa, totesi Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Amir Hinton teki Kouvoille 29 pistettä ja Isiah Osborne 24. Vieraista Admon Gilder, Sherwood Brown ja Henri Ventoniemi keräsivät 16 pistettä.

Kotkalaisille kotivoitto

KTP-Basket otti kauden toisen kotivoittonsa, kun se päihitti Tampereen Pyrinnön 87–77. Kotijoukkue hallitsi peliä ja johti lähes koko ajan, parhaimmillaan 13 pisteellä.

Remu Raitanen jatkoi kotkalaisten tehomiehenä 21 pisteellä. Flenard Whitfield teki 19 pistettä. Myös Pyrinnön tehomies Shaquille Keith keräsi 19 ja Osku Heinonen 16 pistettä.

Naisten Korisliigassa HBA aiheutti Forssan Alulle avaustappion. HBA vei pisteet ottelusta 74–50.

Lue myös:

Siirtyykö Kotkassa ripaus mestaruuspölyä miesten koripalloon? Roope Mäkelä valmentaa nyt myös vanhan pelikaverinsa ja toisen huippuheittäjän poikaa

Sasu Salinilla uskomaton tehohetki Mestarien liigassa – upotti yhden neljänneksen aikana peräti 24 pistettä

Suosittelemme sinulle