Hyppää sisältöön

Neljä Lahti Basketballin pelaajaa on joutunut auto-onnettomuuteen – "He ovat loukkaantuneet, mutta hengenvaaraa ei ole"

LaBan toiminnanjohtajan Roope Suonion mukaan tien pinta oli onnettomuushetkellä liukas. Pelaajat ovat sairaalahoidossa, mutta tapahtuneeseen nähden hyvässä kunnossa.

Kuvituskuva
Kuvituskuva. Kuva: imago sportfotodienst
Emma Hyyppä,
Joel Holma
Avaa Yle-sovelluksessa

Neljä Lahti Basketballin pelaajaa on joutunut auto-onnettomuuteen, tiedottaa miesten Korisliigassa pelaava seura verkkosivuillaan. Pelaajat ovat onnettomuuteen nähden hyvässä kunnossa, mutta sairaalassa tarkkailtavana.

Onnettomuus tapahtui myöhään lauantai-iltana sen jälkeen, kun LaBa oli voittanut kotonaan Loimaan Bisonsin 89–86. Seuran toiminnanjohtajan Roope Suonion mukaan ajo-olosuhteet olivat onnettomuuden aikaan olleet huonot ja tien pinta liukas.

– Auto, jossa oli neljä meidän pelaajaa, oli suistunut tieltä. Pelaajat ovat loukkaantuneet, mutta hengenvaaraa ei ole. He ovat sairaalahoidossa, puhelimitse tavoitettu Suonio kertoi.

Onnettomuus tapahtui Suonion tietojen mukaan myöhään lauantai-iltana, noin puolen yön aikoihin, ja tarkempi tapahtumapaikka on lähellä Mäntsälää.

Suonio kertoo, että jokaisella onnettomuuteen joutuneella on hieman erilaisia vammoja, mutta hän ei halua avata niitä tarkemmin.

– Täytyy olla todella kiitollinen, että meillä edelleen on nämä neljä pelaajaa. Tämä on tietysti meille kaikille järkytys. Puhutaan aika paljon isommista asioista kuin koripallosta. Meillä on vahva yhteisö ja me kyllä selviämme tästä, Suonio totesi.

Lahti Basketball pelaa seuraavan ottelunsa vieraskentällä BC Nokiaa vastaan keskiviikkona.

Päivitetty kello 11.48 ja 16.03: Täydennetty juttua kauttaaltaan ja lisätty toiminnanjohtaja Roope Suonion kommentteja.

Lue myös:

Kauhajoki miesten Korisliigan ainoa tappioton joukkue – Kouvot taipui kärkiottelussa

Lahti Basketball haluaa pelata intensiivistä ja nopeaa koripalloa

Suosittelemme sinulle