Hyppää sisältöön

Kuka on Vuoden kulttuuripersoona, entä mikä on Vuoden kulttuuriteko? Äänestä Kulttuurigaalan ehdokkaita

Anna äänesi kuulua ja osallistu Kulttuurigaalan yleisöäänestykseen. Valitse suosikkisi Vuoden kulttuuripersoonaksi ja Vuoden kulttuuriteoksi.

Yle

Suomi juhlii kulttuurin tekijöitä ja -tekoja Kulttuurigaalassa (siirryt toiseen palveluun) Tampereen Mediapoliksessa 25. marraskuuta. Suorana Yle TV1-kanavalla lähetettävä iltajuhla huipentuu yleisöäänestyksellä valittavien Vuoden kulttuuripersoonan ja kulttuuriteon julkistamisiin. Yleisöäänestys alkaa alkaa 19. lokakuuta ja päättyy 9. marraskuuta.

Kulttuurin, yhteiskunnan ja talouselämän vaikuttajista koostuva raati äänestää ehdokkaista kolmessa palkintoluokassa, jotka ovat Kansainvälisyys, Kulttuurin hyvinvointi ja Vuoden museokaupunki. Gaalailta nostaa parrasvaloihin myös Elämänura- ja Tulevaisuus-palkittavat sekä Suomen peruskoulujen kahdeksasluokkalaisten suosikit Vuoden taide-elämykseksi. Lisäksi kultaa ja kunniaa jaetaan Suomen musiikin kunniagalleriaan nimettäville alan legendoille. Lue lisää Kulttuurigaalan sivuilta. (siirryt toiseen palveluun)

Voit osallistua yleisöäänestykseen 19.10.-9.11.2021 välisenä aikana alla olevan äänestyslomakkeen kautta.

Kysely ei ole enää käytettävissä.

Äänesi on kirjautunut, kun Lähetä-nappula katoaa ruudusta.

Suosittelemme sinulle