Hyppää sisältöön

Erik Johanssonin valokuvanäyttely Kuntsin modernin taiteen museossa Vaasassa on kiinnostanut laajasti yleisöä

Places beyond -näyttelyn on ehtinyt nähdä lähes reippaasti yli 9000 kävijää. Näyttely on esillä Kuntsin museossa vielä tämän viikon ajan. 

Kuntsis museum i Vasa.
Kuntsin museossa esillä oleva näyttely on ollut yleisömenestys. Kuva: Yle/Alexia Sahl
Ulla Kuivasmäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Kuntsin museossa Vaasassa esillä oleva valokuvanäyttely on ollut yleisömenestys. Erik Johanssonin valokuvanäyttelyn Places beyond on ehtinyt nähdä jo yli 9300 kävijää. Näyttely on esillä Kuntsin museossa vielä tämän viikon ajan.

Näyttely avattiin kesäkuun 12. päivä ja se on avoinna 24.10 saakka.

Museon toisessa kerroksessa on esillä noinJohanssonin 40 kookasta valokuvateosta sekä installaatiota, joiden teemat liikkuvat meren ja rannikon maisemissa, maalaisidylleissä ja optisissa harhoissa, jotka tuntuvat vievän toisiin todellisuuksiin.

–Näyttelyn yleisöpalautteessa kiitellään muun muassa rauhoittavasta ja mieleenpainuvasta kokemuksesta valokuvien äärellä, kertoo vs. yleisötyönpäällikkö Liisa Palomäki.

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään näyttelyn viimeisellä viikolla Artist Talk -tapahtuma taiteilija Erik Johanssonin kanssa. Taiteilija kertoo yleisölle työskentelystään lauantaina 23.10. klo 14 ruotsiksi ja klo 15 englanniksi.

aianomaisia ja yllätyksellisiä suuria valokuvia esittävä Erik Johanssonin näyttely on saanut kävijät liikkeelle Vaasassa. Näyttelyn on ehtinyt nähdä jo yli 9 200 kävijää. Näyttely on esillä Kuntsin modernin taiteen museossa vielä 24.10. saakka. Näyttelyn viimeisellä viikolla järjestetään taiteilijatapaaminen 23.10.

Näyttely on kiinnostanut laajasti yleisöä eri puolilta Suomea.

–Taiteilijan teokset ovat kysyttyjä maailmanlaajuisesti, tällä hetkellä hänen valokuvia on esillä esimerkiksi Koreassa. Suomalaisella yleisöllä on nyt oivallinen mahdollisuus laaja yksityisnäyttely vielä parin viikon ajan Kuntsilla, kehottaa näyttelypäällikkö Maaria Salo Vaasan kaupungin museoista.

Näyttely avattiin kesäkuun 12. päivä ja se on avoinna 24.10 saakka.

Museon ensimmäisessä kerroksessa oleva toinen valokuvanäyttely 1868 I 2021 I 2068 nostaa esiin laajoja yhteiskunnallisia rakenteita ja ongelmia, joiden vaikutus ihmisten elämään on yhtä suuri nykyhetkessä kuin menneisyydessä tai tulevaisuudessakin. Näyttelyn nimen sarja vuosilukuja symboloi tätä aikajanaa.

Suosittelemme sinulle