Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Verkkokauppa.comin hyvä vire jatkui

Verkkokauppa.com on tehnyt viime vuotta parempaa tulosta, mutta heinä–syyskuussa voitot hieman hiipuivat.

Verkkokauppa.comin paketti odottaa pakettiautomaatin luukun sulkemista.
Verkkokauppa.comin kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto oli 141 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten luku oli hieman pienempi, 129,3 miljoonaa euroa. Kuva: Niko Mannonen / Yle
Anna Näveri
Avaa Yle-sovelluksessa

Elektroniikka- ja kodinkonekauppa Verkkokauppa.com teki vuoden kolmannella neljänneksellä hyvää tulosta, mutta ei yltänyt aivan vuodentakaisiin voittoihin.

Kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto oli 141 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten luku oli hieman pienempi, 129,3 miljoonaa euroa. Verkkokauppa.comin vertailukelpoinen liikevoitto oli heinä–syyskuussa 4,7 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten voittoa tuli 5,6 miljoonaa. Myyntikate oli 14,8 prosenttia liikevaihdosta heinä–syyskuussa, kun vuosi sitten osuus oli 16,2 prosenttia.

Jos tarkastellaan koko kulunutta vuotta, on Verkkokauppa.comin tammi–syyskuun tulosluvut kaikkiaan viime vuotta parempia. Niin vertailukelpoinen liikevoitto, myyntikate kuin liikevaihto ovat kasvaneet vuoden 2020 tammi–syyskuuhun verrattuna.

Lue myös:

Alkavalla tuloskaudella jyvät alkavat erottua akanoista – analyytikot kertovat, mihin piensijoittajan kannattaa nyt kiinnittää huomiota

Edes Amazon ei Verkkokauppa.comia pelota: Toimitusjohtaja kertoo, miten myynti seuraavaksi kaksinkertaistetaan

Suosittelemme