Hyppää sisältöön

Harri Heliövaara komeasti nelinpelin ATP-finaaliin Moskovassa: "On hieno tunne olla kentän paras tällä tasolla"

Heliövaaran pelit hollantilaisparin kanssa ovat kulkeneet Venäjällä hienosti. Kaksikko otti välierässä voiton erin 2–1 niin sanotun super tiebreakin jälkeen.

Harri Heliövaara
Harri Heliövaara. (Arkistokuva) Kuva: EPA / Roni Rekomaa
Ossi Saarinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Harri Heliövaara ja hollantilainen Matwe Middelkoop ovat edenneet tenniksen Moskovan ATP 250 -turnauksen nelinpelin loppuotteluun.

Ensimmäistä turnaustaan yhdessä pelaava Heliövaara ja Middelkoop kukistivat välierässä uruguaylaisen Ariel Beharin ja ecuadorilaisen Gonzalo Escobarin eräluvuin 6–7 (4–7), 6–3, 10–8. Ottelu kesti tunnin ja 26 minuuttia.

– Tämä oli yksi vuoden parhaista otteluistani. Pelasin ehkä kaksi tai kolme huonoa pistettä. Se on hieno tunne olla kentän paras tällä tasolla, Heliövaara hehkutti Tennisliiton tiedotteessa.

Sunnuntain loppuottelussa suomalais-hollantilainen pari kohtaa serbialaisen Nikola Cacicin ja bosnialaisen Tomislav Brkicin.

– Finaalivastustajat viihtyvät vähän enemmän takakentällä ja tulee varmasti hyviä palautuksia. Jos pelaamme samalla tavalla kuin tänään, uskon ettei meitä pysäytetä, itsevarma Heliövaara analysoi.

Heliövaara hakee Moskovassa uransa toista turnausvoittoa. Hän juhli Marseillen ATP 250 -turnauksen voittoa britti Lloyd Glasspoolin kanssa maaliskuussa.

Muokkaus klo 15.09: Lisätty Heliövaaran kommentit.

Lue myös:

Harri Heliövaara huippuvireessä uuden parinsa kanssa – iskivät olympiamitalistit nurin Moskovassa

Suosittelemme