Hyppää sisältöön

Oona ja Veera Kaupin hirmuvire jatkuu – Thorengruppen latoi jälleen taululle kaksinumeroiset lukemat

Oona ja Veera Kauppi johtavat Ruotsin naisten pääsarjan pistepörssiä. Oona Kauppi iski perjantaina tehot 4+1 ja Veera Kauppi 3+2.

Veera (vas.) ja Oona Kauppi EFT-kotiturnauksessa. Kuva: Tomi Hänninen

Oona ja Veera Kaupin hirmuvire jatkui perjantai-iltana Ruotsin naisten salibandyliigassa. Molemmat tekivät hattutempun, kun Thorengruppen kukisti Malmö FBC:n 13–7.

Kaksikko aiheutti vaikeuksia Malmön maalia vartioineelle Tiltu Siltaselle, joka sai väistyä Thorengruppenin seitsemännen osuman jälkeen.

Oona Kauppi teki tehot 4+1 ja Veera Kauppi 3+2. Myös My Kippilä kirjautti kaksi syöttöpistettä.

Thorengruppen on kuuden ottelun jälkeen sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Se on voittanut kaikki liigan ottelunsa takomalla taululle kaksinumeroiset lukemat. Jos Ruotsin cupin pelit lasketaan mukaan, ottelu oli sille jo yhdestoista peräkkäinen, missä joukkue voittaa vastustajansa tekemällä vähintään kymmenen maalia.

Oona ja Veera Kauppi ovat molemmat sarjan pistepörssin kärjessä. Veera Kauppi johtaa pistepörssiä tehoin 9+14=23 ja Oona Kauppi on toisena 20 pisteellä. Oona Kauppi johtaa puolestaan sarjan maalipörssiä 15 osumalla.

Lue myös:

Kauppien ja Kippilän ruotsalaisjoukkue käsittämättömässä iskussa – kaksinumeroiset lukemat taululle jo kymmenettä kertaa peräkkäin

Ruotsi on tarjoillut salibandynaisille kitkeriä muistoja – kuuden vuoden tappioputki katkesi sopivasti ennen MM-kisoja: "Se on meidän vuoromme nyt!"

Suomen naisten salibandymaajoukkue voitti vain kerran kotiturnauksessaan – Ruotsi riepotteli päätöspelissä Suomea

Suosittelemme sinulle