Hyppää sisältöön

Happee nousi jälleen kolmen maalin takaa voittoon – KrP ja Oilers mässäilivät osumilla

Salibandyn miesten F-liigassa pelaava jyväskyläläinen Happee osoitti viikonlopun aikana, ettei se panikoi tappioasemassa.

Happee otti kaksi voittoa viikonlopun aikana. Kuva: F-liiga

Happee nousi lauantaina kolmen maalin takaa voittoon espoolaisesta Oilersista ja toisti temppunsa myös sunnuntaina. Tällä kertaa jyväskyläläisten voitonnälän sai tuntea EräViikingit, joka joutui poistumaan kentältä 4–8-tappio niskassaan.

EräViikingit johti ottelua ensimmäisessä erässä jo 3–0, mutta tämän jälkeen alkoi Happee-show. Jyväskyläläiset iskivät peräti seitsemän maalia, ennen kuin kotijoukkue pääsi kaventamaan. EräViikinkien neljäs maali oli kuitenkin laiha lohtu, sillä illan tehomies Roni Laasonen viimeisteli loppunumerot ajassa 58.19. Laasonen teki ottelussa kolme maalia ja syötti yhden.

Voitollaan Happee nousi liigassa kolmanneksi. Se on tasapisteissä toisena olevan Westend Indiansin kanssa, joka voitti Seinäjoella SPV:n 6–4. Sarjan hännillä Steelers otti isot pisteet voittamalla kotonaan Tiikerit 5–3. Myös Nurmon Jymy sai tärkeät pisteet, kun se otti kauden avausvoittonsa kaataessaan Lahdessa LASBin 8–5.

OLSin ja Oilersin sekä Karhujen ja Nokian välisissä otteluissa nähtiin melkoiset rökälenumerot. Oilers voitti kotijoukkueen 7–0 ja KrP höykytti vieraissa Karhuja peräti 12–4. Espoolaisten Tuomas Iiskola teki hattutempun ja Santeri Lindfors syötti kolme osumaa. Nokialaisten riveistä löytyi kahdeksan maalintekijää ja neljä kahden maalin miestä. Simo Paulaharju ja Joona Rantala keräsivät tehot 2+1.

Lue myös:

Kärkijoukkueet kasvattivat etumatkaansa F-liigassa – TPS nousi kolmanneksi

Oona ja Veera Kaupin hirmuvire jatkuu – Thorengruppen latoi jälleen taululle kaksinumeroiset lukemat

F-liigassa kestomestari Classicille tällä kertaa tappio jo kuudennella kierroksella – TPS etevämpi rangaistuslaukauksissa

Suosittelemme sinulle