Hyppää sisältöön

Nilkkavaivainen Thomas Lam jää pois Huuhkajien marraskuun MM-karsintapeleistä – joukkuetta ei täydennetä

Thomas Lam ei pysty osallistumaan Huuhkajien MM-karsintaleiritykseen.

Thomas Lam.
Thomas Lam oli Huuhkajien avauskokoonpanossa lokakuussa Ukrainaa vastaan. Kuva: Matti Raivio / All Over Press
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Keskikenttäpelaaja Thomas Lam jää pois Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen marraskuun MM-karsintaotteluista Bosnia-Hertsegovinaa ja Ranskaa vastaan. Bulgarialaisessa TsSKA Sofiassa pelaavan Lamin pitää pois ensi lauantaina ja sen jälkeisenä tiistaina pelattavista karsintapeleistä nilkkavamma.

Lamin tilalle ei ole nimetty uutta pelaajaa. Suomella on käytössä sekä Bosnia-Hertsegovina- että Ranska-otteluissa 24 pelaajaa.

Suomi on Euroopan MM-karsintalohkossa D kolmantena, kun sillä on jäljellä kaksi ottelua. Saman verran otteluja pelannut Ranska johtaa lohkoa, ja ottelun enemmän pelannut Ukraina on toisena pisteen Huuhkajia edellä.

Lohkovoittaja selviytyy suoraan ensi vuoden Qatarin MM-lopputurnaukseen. Lohkokakkonen etenee jatkokarsintoihin.

Lue myös:

Ranskan tähtipelaaja Paul Pogba sivussa ensi viikon MM-karsintaottelusta Huuhkajia vastaan

Huuhkajat-kannattajan hotellivarauskin peruttiin, mutta mieli tekee yhä matkalle – Palloliiton puheenjohtaja ei suosittele matkustamaan Bosnia-Hertsegovinaan

Bosnia-Hertsegovinan tulenarka tilanne ei ole saanut Huuhkaja-puolustaja Joona Toiviota huolestumaan: "En näe tilannetta sellaisena, että meidän tarvitsisi pelätä"

Suomalaiset tekivät valituksen, kun pääsy Huuhkajien peliin evättiin – Balkanilla jännitteet kiristyvät, mutta kielto perusteltiin koronatilanteella

"Sodan uhka on todellinen" – voiko Huuhkajat pelata Bosnia-Hertsegovinassa, jonka tulenarka poliittinen kriisi uhkaa kärjistyä pahasti?

Suosittelemme