Hyppää sisältöön

Ani Juntunen ja Peppi Konsteri varmistivat Suomelle keilailun MM-mitalin – "Ei tätä meinaa vielä ymmärtää"

Ani Juntunen ja Peppi Konsteri varmistivat tiistaina keilailun MM-mitalin, kun kaksikko eteni Dubaissa järjestettävissä MM-kilpailuissa naisten parikilpailun välierävaiheeseen.

Ani Juntunen (oik.) ja Peppi Konsteri iloitsevat MM-mitalista. Kuva: Suomen Keilailuliitto

Ani Juntunen ja Peppi Konsteri kukistivat puolivälieräottelussaan Malesian Natasha Roslanin ja Faten Najihahin luvuin 278–256. Keilailun arvokilpailuissa välieräpaikka takaa vähintään pronssimitalin.

– Ei tätä meinaa vielä edes ymmärtää, että olemme neljän parhaan joukossa. Tähän ei kuitenkaan tyydytä, vaan lauantaina lähdetään hakemaan voittoa välierästä ja kultamitalia, 25-vuotias Juntunen iloitsi Keilailuliiton tiedotteessa.

Mitali on sekä Juntuselle että Konsterille uran ensimmäinen naisten MM-tasolla.

Vasta 17-vuotias Konsteri nappasi aiemmin tänä vuonna viisi mitalia junioreiden EM-kilpailuissa ja osoitti vahvaa kilpailupäätä nyt myös aikuisten MM-kisoissa. Konsteri varmisti suomalaisten puolivälierävoiton tekemällä lopussa kaksi kaatoa ja kaatamalla viimeisellä heitollaan yhdeksän keilaa.

– Ihan pirun hyvä fiilis. Sovimme ennen puolivälierää, että lähdemme nauttimaan ja teemme molemmat viisi hyvää ruutua, ja saimmekin tehtyä kahdeksan kaadon jonon, Konsteri ilakoi.

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Ahokas on ylpeä mitalin varmistuttua.

– Käsittämättömän hienoa, todella hyvää keilailua Anilta ja Pepiltä koko päivän. Hyvä fokus oli keilailuun ja se tuotti nyt hienoja asioita. Nyt nollataan ajatukset ja keskitytään seuraaviin kilpailuosioihin. Lauantaina lähdetään taistelemaan maailmanmestaruudesta.

Juntunen ja Konsteri edustavat seuratasolla Porin Giantsia.

Suosittelemme sinulle