Hyppää sisältöön

Joukkuekaverin vahingoittamisesta epäilty PSG:n naispelaaja vapautui – poliisi kuulusteli kaksi päivää

Pahoinpitelyn mahdolliseksi motiiviksi on esitetty kilpailua peliajasta.

Poliisi kuulusteli kaksi päivää Aminata Dialloa. Kuva: STELLA Pictures / DDP / Abaca Press / AOP
STT Urheilu

Ranskalaisseura Paris Saint-Germainin naisten joukkueen pelaaja Aminata Diallo pääsi torstaina vapaaksi, kun poliisi päätti kaksi päivää kestäneet pelaajan kuulustelut. Poliisi selvittää Diallon mahdollista osuutta joukkuekaverinsa Kheira Hamraouin pahoinpitelyyn.

Hamraoui joutui viime viikolla Pariisissa pahoinpitelyn uhriksi, kun kaksi naamioitunutta miestä veti hänet autosta ja hakkasi rautaputkella jalkoihin. Diallo pidätettiin keskiviikkona aamulla.

Tapaus on järisyttänyt ranskalaista jalkapalloilua. Pahoinpitelyn mahdolliseksi motiiviksi on esitetty Hamraouin ja Diallon välistä kilpailua peliajasta. Teorian mukaan Diallo olisi järjestänyt Hamraouin pahoinpitelyn. Molemmat ovat keskikenttäpelaajia ja kilpailevat peliajasta PSG:ssä ja Ranskan maajoukkueessa.

Hamraoui sai hyökkäyksessä tikkejä vaatineita haavoja jalkoihinsa ja käsiinsä. Oikeuslähteiden mukaan poliisi otti keskiviikkona kiinni Lyonissa miehen, jonka mahdollista osuutta pahoinpitelyyn selvitetään. PSG perui perjantaille kaavaillun naisjoukkueensa mediatilaisuuden.

Lue myös:

PSG:n ja Ranskan naisten maajoukkueen pelaaja yhä pidätettynä – epäillään järjestäneen joukkuekaverinsa rajun pahoinpitelyn

Suosittelemme sinulle