Hyppää sisältöön

Tampereen Hervanta saa oman festivaalin

Järjestäjän mukaan Hervanta Open Air syntyi ajatuksesta järjestää juhlat niin hervantalaisille, kuin muillekin tamperelaisille.

Tammerkoski kuvattuna
Hervantaan pääsee Tampereen keskustasta nyt myös raitiovaunulla. Kuva: Antti Eintola / Yle
Clarissa Jäärni
Avaa Yle-sovelluksessa

Rock-musiinkin ystävät saivat hyviä uutisia, kun Tampereen Sauna Open Air -tapahtumasta tuttu tuottaja Rowan Rafferty kertoi Tampereen Hervannan saavan oman festivaalin kesällä 2022.

Tapahtuma järjestetään 17.-18. kesäkuuta, Kuusikkopuiston kentän festivaalialueella.

Kaksipäiväiseen Hervanta Open Air -tapahtumaan pääsee Tampereen keskustasta raitiovaunulla.

– Tampereen kehittyvä joukkoliikenne on tuonut Hervannan entistä helpommin saavutettavaksi. Ratikan myötä “kaupunki kaupungissa” on 20 minuutin matkan päässä Tampereen Keskustorilta, kertovat järjestäjät tiedotteella.

Junttirokin airueet

Hervannan vesitornin kupeeseen rakennettavalle lavalle kipuavat muun muassa suomirockin veteraanit Kolmas Nainen ja Miljoonasade, manserokin Uniklubi sekä Suomi-viihteen konkarit kuten Petri Nygård ja Klamydia. Esiintyjäkaartissa on myös takavuosina huippusuosiota niittänyt Dingo, joka juhlii ensi vuonna 40-vuotista taivaltaan.

Lue lisää:

Sotkeeko korona kesäfestarit? Tampereen isojen festivaalien järjestäjät odottavat hallitukselta selvää päätöstä

Tampereen Ratina ei hiljene, kun Santalahden tapahtumapuisto valmistuu – "Kaupunkifestivaalina halutaan pysyä keskustassa"

Pirkanmaan kokoontumisrajoitukset vaikuttavat heti Tampereen Teatterikesään – osa lipun ostaneista ei pääse loppuviikon näytöksiin

Suosittelemme sinulle