Hyppää sisältöön

Kysy Lappeenrannan sisäliikuntahallista – Ylen chatissa urheiluväkeä sekä päättäjiä keskustelemassa kello 9.30 alkaen

Onko mielessäsi kysymys Lappeenrantaan suunniteltavasta sisäliikuntahallista? Nyt voit kysyä sen suoraan niiltä, jotka tietävät hankkeesta parhaiten.

Lappeenrannan amiksen kenttä
Sisäliikuntahallia on kaavailtu Amiksen kentälle, mutta nyt suunnittelussa on otettu aikalisä. Arkistokuva. Kuva: Kari Saastamoinen/ Yle
Riitta Väisänen

Lappeenranta päätti syksyllä 2020 rakentaa sisäliikuntahallin Amiksen tekonurmikentän viereen.

Tavoitteena oli, että sisäliikuntahallin rakentaminen alkaa vuonna 2022.

Kaupunki otti kuitenkin asiassa aikalisän, sillä hallin arvioidut rakennuskustannukset karkasivat. Kaupunki ei tässä vaiheessa ole varaamassa rahaa ensi vuoden budjettiin vaan tekee hallista nyt lisäselvityksiä.

Valtuusto päättää jatkosta lisäselvitysten valmistumisen jälkeen. Niiden on määrä valmistua ensi maaliskuuhun mennessä.

Mitä ajatuksia sisäliikuntahalli sinussa herättää? Tule kysymään ja keskustelemaan aiheesta kello 9.30 alkavassa chatissa. Keskustelu löytyy täältä (siirryt toiseen palveluun).

Keskusteluun osallistumista varten tarvitset Yle Tunnuksen. Ohjeet sen tekemiseen löytyvät täältä.

Chatissa ovat mukana projektijohtaja Ilkka Oksman Lappeenrannan toimitilat -yhtiöstä, yleisurheiluseura Lappeenrannan Urheilu-Miesten puheenjohtaja Janne Vehmaa, Lappeenrannan Urheilu-Miesten toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo, pesäpalloseura Pesä Yseistä Ville Lantta sekä jalkapalloseura LAUTP:n puheenjohtaja Saku Puhakainen.

Lisäksi keskusteluun osallistuvat valtuutetut Jyri Hänninen (kok.), Marja-Liisa Vesterinen (sd.), Kalle Saarela (ps.), Marjatta Moilanen (kd.), Jouni Kemppi (kesk.) ja Heidi Vättö (vas.).

Suosittelemme sinulle