Hyppää sisältöön

Porin perusturva avasi oman numeron koronatodistuksen pyytämiselle

Koronatodistusasioissa voi soittaa numeroon 044 701 2765 voi soittaa arkisin klo 8–14. Nopeimmin todistuksen saa edelleen netin Omakannasta.

En person håller i en telefon.
Koronatodistuksen pyytämiseen on avattu oma puhelinnumero Porin perusturvaan. Kuvituskuva. Kuva: Alamy / All Over Press
Tapio Pukkila
Avaa Yle-sovelluksessa

Porin perusturva on avannut oman numeron koronatodistuksen pyytämiselle. Numero 044 701 2765 on käytössä arkisin klo 8–14.

Oma numero todistuksille avattiin, jotta samalla hetkellä ajankohtaiset kolmansien koronarokotusten ajanvaraukset riskiryhmille pystytään hoitamaan tehokkaasti.

Jos on jo ottanut yhteyttä koronatodistuksen vuoksi Porin perusturvaan, niin uutta yhteydenottoa ei tule tehdä, koska tämä ruuhkauttaa palvelua entisestään.

Todistuksen saa yhä nopeimmin tallentamalla sen Omakannasta, kanta.fi –osoitteesta.

Jos Omakannan käyttäminen ei ole mahdollista, pitää käyttää ensisijaisesti Porin perusturvan koronatodistusten sähköpostiosoitetta:: koronarokotustodistus@porinperusturva.fi.

Sähköpostiin tulee kirjoittaa todistuksen tarvitsevan henkilön täydellinen nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero sekä myös ajankohta, jolloin todistusta tarvitaan. Sähköpostia voi lähettää myös omaisen puolesta.

Todistusksen saamiseen menee noin seitsemän päivää. Kun todistus on tulostettu, siitä ilmoitetaan asiakkaalle ja sen voi noutaa asiakaspalvelupisteestä Porista, Maantiekatu 31.

Porin perusturva toimii Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla.

Satakunnan viimeisimmät koronauutiset löydät täältä.

Kuuntele tästä uusimmat Ylen radiouutiset Satakunnasta.

Lue täältä uusimmat Yle Uutiset Satakunnasta.

Suosittelemme sinulle