Hyppää sisältöön

Anniina Valtonen aloittaa Puoli seitsemän -ohjelman perjantaijuontajana: "Jännittää, koska tämä on uutta ja ihmeellistä, mutta säästä en ole luopunut"

Meteorologi Anniina Valtonen juontaa perjantait yhdessä Olli-Pekka Kursin kanssa. Maanantaista torstaihin Puoli seiskaa juontavat entiseen tapaan Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. Valtonen jatkaa myös Yle säässä.

Anniina Valtonen on Puoli seiskan uusi perjantaijuontaja
Anniina Valtonen on Puoli seiskan uusi perjantaijuontaja
Velipekka Pekkola

Meteorologi Anniina Valtonen aloittaa Puoli seitsemän -ohjelman perjantailähetysten juontajana yhdessä Olli-Pekka Kursin kanssa tammikuussa 2022. Asia paljastettiin torstai-illan lähetyksessä.

Valtonen pitää uutta aluevaltausta jännittävänä kokeiluna.

– Jännittää tottakai, kun tämä on uutta ja ihmeellistä. Mutta onhan tämä ihan mielettömän siistiä.

Anniina Valtonen ehti kokeilla Puoli seitsemän juontamista jo mysteerijuontajaviikolla marraskuussa.

Valtosen päätyö on yhä Ilmatieteen laitoksella ja Ylen säässä, mutta aina perjantai-iltaisin hänet nähdään kevään ajan pinkeillä tuoleilla.

– Säästä en ole luopunut. Minulla on sellainen mielenkiintoinen yhdistelmä, että työni Ilmatieteen laitoksen sääpäivystyksessä jatkuu, ja teen myös Ylen säälähetyksiä aamuin ja illoin. Mutta perjantait on pyhitetty Puoli seiskan tekoon.

Puoli seitsemän -ohjelman vastaava tuottaja Miika Ranne kertoo, että valinta uudesta perjantaijuontajasta oli helppo.

– Puoli seitsemän haluaa erottua arki-illoissa positiivisuudella, iloisuudella ja välittämisellä. Tätä tehtävää vasten Anniina sopii ohjelmaan hyvin.

Puoli seitsemän -ohjelman kevätkausi alkaa maanantaina 10. tammikuuta.

Anniina Valtonen käväisi illan Puoli seitsemän -lähetyksessä, jonka vieraana oli toimittaja Mikko "Peltsi" Peltola. Tästä näet koko ohjelman:

Suosittelemme sinulle