Hyppää sisältöön

Huippujääkiekko palaa Ylen kanaville – Stanley Cup ja NHL:n huippuhetket näkyvät laajasti jo tällä kaudella

Ylen hankkimat oikeudet kattavat 25 NHL-ottelua ja Stanley Cup -finaalit tällä ja ensi kaudella. Suomalaispelaajien huippuhetkiä NHL:stä voi seurata Ylen digipalveluissa päivittäin kesäkuuhun 2024 saakka.

Sebastian Aho tuulettaa tekemään maalia ja huutaa kädet levitettyinä sivulle. Ketjukaveri Andrei Svetshnikov rientämässä halaamaan Ahoa.
Sebastian Aho ja muut suomalaistähdet rynnistävät Ylen kanaville jo tällä kaudella. Kuva: Getty Images
Ossi Saarinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Yle on hankkinut esitysoikeudet jääkiekkoliiga NHL:ään kauden 2022–23 loppuun asti. Ylen ja NENT Groupin sopimuksen myötä Yle näyttää tällä ja ensi kaudella 25 valitsemaansa ottelua sekä kaikki Stanley Cup -finaaliottelut suorina lähetyksinä TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Ylen ja NENT Groupin sopimus sisältää myös laajennetut uutisoikeudet NHL:ään kauden 2023–24 loppuun asti. Tämän ansiosta suomalaisten huippuhetket ovat nähtävissä tuoreeltaan Ylen verkkosivuilla, Yle-sovelluksessa ja Yle Areenassa. Huippuhetkiä Ylen digitaalisista palveluista pääsee kuluttamaan jo tämän vuoden puolella.

– Moni suomalainen on perinteisesti aloittanut aamunsa Ylen teksti-tv:n sivulla 235. Nyt digitaalisista palveluistamme pääsee näkemään joka aamu kätevästi myös suomalaispelaajien näyttävimmät suoritukset, kommentoi Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Yle tarjoaa suomalaisille tammikuusta alkaen vähintään yhden NHL-illan kuukaudessa parhaaseen katseluaikaan. Vauhti kiihtyy keväällä kohti pudotuspelejä ja Stanley Cupin finaalisarjaa.

– NHL on yksi kiinnostavimmista talven urheilusarjoista. Tällä oikeushankinnalla varmistamme, että suomalaiset pääsevät näkemään maailman kovatasoisinta jääkiekkoa myös vapailla kanavilla, kertoo Ylen urheiluoikeuksien päällikkö Riku Saaranluoma.

Lue myös:

Dallasin suomalaiset kaatoivat maali-ilottelullaan länsilohkon kärkijoukkueen – NHL jää joulutauolle suunniteltua aiemmin

Oilers-pelaajat huolestuivat, kun Jesse Puljujärvi joutui jäämään yksin Seattleen – "Meidän täytyy saada hänet kotiin"

Teuvo Teräväiseltä tyly paljastus joukkueen ryhmäkeskustelusta: "Tuli viesti, että olympialaisiin ei mennä"

Onko koko olympiakiekko menossa pilalle? Jukka Jalonen Yle Urheilulle: "Ei voi kuvitella, että Euroopassa pelaavat lähtevät kirkumalla kisoihin"

Suosittelemme