Hyppää sisältöön

Hämeenlinnassa varaudutaan vähentämään bussivuoroja koronatilanteen vuoksi

Kuljettajia uhkaavan suuren sairastuvuustilanteen ja koronakaranteenien vuoksi korvaavaa työvoimaa ei ole mahdollista saada loputtomasti. Tällä hetkellä liikennöinti on vielä hallinnassa.

Matkakortti
Lähiviikkoina liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän aikaa, jotta matka määränpäähän sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Kuva: Katja Oittinen / Yle
Ville Tiirikainen

Heikentynyt koronatilanne saattaa vaikuttaa Hämeenlinnan bussiliikenteeseen. Hämeenlinnan joukkoliikenne tiedottaa, että muutokset vuorotarjonnassa ja aikatauluissa ovat mahdollisia.

Tiedotteen mukaan kuljettajia uhkaavan suuren sairastuvuustilanteen ja koronakaranteenien vuoksi korvaavaa työvoimaa ei ole mahdollista saada loputtomasti. Tällä hetkellä liikennöinti on vielä hallinnassa, mutta tilanteen pahetessa liikennöintiä voidaan joutua vähentämään nopealla aikataululla.

Hämeenlinnan joukkoliikenne kertoo, että se pyrkii ennakoimaan vähennettävät vuorot ja ilmoittamaan niistä etukäteen reittioppaassa, Twitterissä ja häiriötiedotteina Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

Matkustajia pyydetään tarkistamaan vähän ennen matkaa, kulkeeko kyseinen vuoro sinä ajankohtana. Myös joidenkin vuorojen lähtöaikoihin saattaa tulla muutoksia.

Hämeenlinnan joukkoliikenne pyrkii välttämään loppuun saakka, ettei vuoroja jäisi ajamatta.

Suosittelemme sinulle