Hyppää sisältöön

Tappara ja Ilves pelaavat seuraavat kotiottelunsa tyhjille katsomoille, mutta uuden areenan katsomoravintola ja aitiot ovat auki

Tampereen areenassa olevat katsomoravintola ja aitiot ovat auki, koska niitä koskevat eri säädökset kuin tapahtumia.

Ensimmäinen peli Tampereen uudessa areenassa pelattiin reilu kuukausi sitten, joulukuun kolmantena päivänä. Kuva: Tomi Hänninen

Ilves ja Tappara pelaavat seuraavat kotiottelunsa ilman yleisöä. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkoi tänään kahdella viikolla rajoitusta, joka kieltää kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueella.

Rajoitukset ovat voimassa 21. tammikuuta saakka. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Tapparan seuraavat kotiottelut ovat huomenna lauantaina 8. tammikuuta (Tappara–HPK), perjantaina 14. tammikuuta (Tappara–KooKoo) ja tiistaina 18. tammikuuta (Tappara–Sport).

Ilveksellä on parin viikon aikana kaksi kotiottelua: lauantaina 15. tammikuuta (Ilves–Pelicans) ja maanantaina 17. tammikuuta (Ilves–Kärpät). Ottelujen aloitusaikoja on muutettu.

Ravintolatilat saavat olla auki

Tampereen uudella monitoimiareenalla on katsomoravintola ja aitioita, joita aluehallintoviraston rajoituspäätös ei koske. Ne pysyvät auki myös pelipäivinä ravintolarajoitusten mukaisesti.

Pirkanmaalla voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaan ruokaravintolat saavat olla auki kello 20 asti. Anniskelu päättyy ravintolatiloissa kuitenkin kello 17 ja juomattomat alkoholijuomat korjataan pois kello 18. Ravintoloihin vaaditaan koronapassi.

Pirkanmaalla koronatilanne on pahentunut selvästi viime viikkoina ja päivinä. Tänään perjantaina Pirkanmaalla kerrottiin 792 koronatartunnasta, mikä on korkein päiväkohtainen luku koko epidemian ajalta.

Koronan ilmaantuvuusluku on Pirkanmaalla nyt yli 1000.

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle