Hyppää sisältöön

Oulun Voimisteluseura iloitsee vuoden urheiluseura -palkinnosta ja tekee palkittua työtä arjen asioissa

Oulun Voimisteluseura palkittiin Urheilugaalassa vuoden urheiluseurana. 10 000 euron stipendille mietitään vielä käyttöä, mutta palkintopokaali tulee kiertämään laajasti ja yhteisöllisesti eri henkilöillä ja harrastuspaikoilla.

Uno-pokaaleja gaalassa
Oulun Voimisteluseura palkittiin Urheilugaalassa vuoden 2021 urheiluseurana. Uno-pokaalin lisäksi seura saa toimintaansa 10 000 euron tukistipendin. Kuva: Tomi Hänninen
Risto Ukkonen

Oulun Voimisteluseura iloitsee, kun vuosia tehty työ palkittiin viime viikolla pidetyssä Urheilugaalassa vuoden urheiluseura -palkinnolla.

Valinnan teki Suomen Olympiakomitean kokoama asiantuntijaraati. Tunnustuksen valintakriteerit olivat tänä vuonna turvallinen toimintaympäristö ja yhdenvertaisuus.

Oulussa asiat otetaan huomioon toiminnassa monella tapaa ja pienissäkin asioissa, kertoo voimisteluseuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki. Hän korostaa turvallisen toimintaympäristön merkitystä yhteisöllisyydelle ja yhdenvertaisuudelle.

– Aina ei edes tule ajateltuakaan, että miten esimerkiksi apuohjaajat vaikuttavat turvalllisuuteen samoin kuin ohjaajien koulutus. Pidämme yllä myös avointa keskustelukulttuuria ja meillä on myös sosiaalisen median pelisäännöt.

Oulun Voimisteluseura keskittyy voimistelun lisäksi myös tanssiin, ja sillä on yli 400 jäsentä.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle