Hyppää sisältöön

Kerro videolla, miksi juuri sinun kotipaikkakuntasi on Suomen paras talvikaupunki – Puoli seitsemän esittelee ja palkitsee parhaan

Puoli seitsemän etsii Suomen parasta kaupunkia, kylää tai pitäjää eli paikkaa, jossa talvi on Suomen paras. Onko se sinun kotipaikkakuntasi?

Vaaleansinisellä pohjalla valkoinen teksti "Vuoden Talvikaupunki" ja "#puoli7". Tekstin vasemmalla puolella toimittaja Tuulianna Tola pinkissä talvitakissa ja oikealla puolella toimittaja Totti Toivonen tummassa takissa ja pinkissä kaulahuivissa.
Kuva: Janne Lindroos / Yle, Illusia Sarvas / Yle
Tuulianna Tola
Avaa Yle-sovelluksessa

Suomi on täynnä hurmaavia kesäkaupunkeja, mutta nyt selvitetään, mistä löytyy paras talvikaupunki! Eikä paikkakunnan tarvitse kisan nimestä huolimatta edes olla kaupunki. Pääasia on, että paikkakunta sijaitsee Suomessa.

Mistä löytyvät Suomen korkeimmat kinokset, kauneimmat maisemat, pisimmät pulkkamäet? Missä koetaan parhaat talvitapahtumat tai -tekemiset? Mikä paikkakunta tarjoaa parhaat elämykset Suomen talvessa?

Osallistu kisaan, ja paljasta meille Suomen paras talvikaupunki vuosimallia 2022!

Yleisö valitsee voittajapaikkakunnan Puoli seitsemän -lähetyksessä laskiaistiistaina 1.3.2022.

Voittajalle on luvassa mainetta, kunniaa ja pokaali – ja mikä parasta, tulemme voittajapaikkakunnalle tekemään suoran Puoli seitsemän -lähetyksen talvella 2023.

Ilmoita paikkakunta mukaan kisaan näiden ohjeiden avulla:

– Kuvaa maksimissaan 30 sekunnin video, jossa perustelet ja esittelet, miksi ehdottamasi paikka ansaitsisi Suomen paras talvikaupunki 2022 -tittelin.

– Näytä meille paikkakuntasi parhaat paikat, tyypit tai tempaukset.

– Tapa jolla ehdotuksesi teet voi olla millainen vaan, tyyli on täysin vapaa. Mykkäelokuva, gallup tai kotiseuturäppi. Myös perinteisempi esittelyvideo kelpaa hyvin, kunhan viesti välittyyy!

– Kuvaa videosi mieluiten vaakakuvana.

– Huomioi että videossa ei voi käyttää tekijänoikeuksin suojattua kuvamateriaalia tai musiikkia.

– Kirjoita oheen myös ehdottamasi paikan nimi, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

– Lähetä videosi viimeistään sunnuntaina 13.2.2022 joko sähköpostilla tai whatsappilla.

– Sähköpostiosoite on talvikaupunki@yle.fi.

– WhatsApp-numero on 044 421 4805.

– Arvovaltainen tuomaristo valitsee finaaliin kolme paikkakuntaa, joilla vierailemme kuvaamassa mielenkiintoisimmat paikat ja tapaamassa paikkakuntalaisia.

Suosittelemme