Hyppää sisältöön

Lähiopetukseen palataan helmikuussa asteittain Itä-Suomen yliopistossa

Luennoilla, tenteissä ja väitöstilaisuuksissa voi samassa tilassa olla korkeintaan 20 ihmistä 14. helmikuuta saakka. Etätyösuositus päättyy yliopistolla 15. helmikuuta.

Aloittavia yliopisto-opiskelijoita Itä-Suomen yliopiston Metria-rakennuksen auditoriossa Joensuussa.
Itä-Suomen yliopistossa palataan asteittain lähiopetukseen helmikuusta alkaen. Aloittavia yliopisto-opiskelijoita Itä-Suomen yliopiston Metria-rakennuksen auditoriossa Joensuussa syyskuussa 2021. Kuva: Ari Haimakainen / Yle
Helmi Nykänen
Avaa Yle-sovelluksessa

Etäopetussuositus päättyy Itä-Suomen yliopistossa tammikuun lopussa. Yliopisto kertoo tiedotteessaan, että lähiopetusta laajennetaan asteittain helmikuusta alkaen pedagogiset näkökohdat ja kokoontumisrajoituksen huomioiden.

Aluevirasto on kieltänyt sisätiloissa yli 20 henkilön tilaisuudet 14. helmikuuta saakka. Sen vuoksi luennoilla, tenteissä ja väitöstilaisuuksissa voi olla samassa tilassa enintään 20 henkilöä ystävänpäivään asti. Itä-Suomen yliopiston tilat, mukaan lukien kirjasto ja Exam-tenttitilat, ovat auki normaalisti.

Yliopiston voimassa oleva etätyösuositus päättyy valtioneuvoston suosituksen mukaisesti 15. helmikuuta.

Yliopiston tiedotteessa muistutetaan, että kampukselle ei saa tulla oireisena ja että maskia pitää käyttää.

– Jos olet altistunut koronavirukselle, jää mahdollisuuksien mukaan kotiin. Jos sinun on välttämätöntä tulla altistuneena kampukselle, käytä maskia huolellisesti ja vältä kontakteja muihin, tiedotteessa todetaan.

Lue myös:

Itä-Suomen yliopisto ja Karelia siirtyivät etäopetukseen, Savonia ei, taustalla huoli opiskelijoiden jaksamisesta: YTHS:llä edelleen jonoja

Suosittelemme