Hyppää sisältöön

Entinen kuvernööri ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger joutui autokolariin

Poliisi on aloittanut tutkinnan tapauksesta. Schwarzeneggerin tiedottajan mukaan näyttelijä oli juuri ennen onnettomuutta lähtenyt kotoaan katumaasturilla, kun se törmäsi toiseen henkilöautoon.

Arnold Schwarzenegger.
Kuva: Franck Robichon / EPA
Mikko Leppänen
Avaa Yle-sovelluksessa

Kalifornian osavaltion entinen kuvernööri ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger on ollut osallisena neljän ajoneuvon kolarissa, jossa loukkaantui yksi henkilö.

Onnettomuus sattui perjantaina Brentwoodissa Los Angelesissa. Poliisiraportin mukaan onnettomuus tapahtui lähellä Sunset Boulevardin ja Allenford Avenuen risteystä, kertoo BBC.

Schwarzeneggerin tiedottaja vahvisti Los Angeles Times -lehdelle, että yksi nainen sai lieviä vammoja onnettomuudessa ja hänet vietiin sairaalaan. Tiedottaja kertoi, että Schwarzenegger ei vahingoittunut ja jäi onnettomuuspaikalle selvittämään asiaa.

Tiedottajan mukaan Schwarzenegger oli juuri ennen onnettomuutta lähtenyt kotoaan katumaasturilla, kun se törmäsi toiseen henkilöautoon. Los Angeles Timesin mukaan kolarissa vaurioitui neljä autoa.

Viihdeuutissivusto TMZ-sivuston mukaan Schwarzenegger olisi aiheuttanut kolarin, kun hän kääntyi vasemmalle, vaikka liikennevalo oli punaisella. TMZ:n julkaisemissa kuvissa näkyy, että suuri katumaasturi oli ajautunut osittain pienemmän auton päälle.

Los Angelesin poliisin mukaan alkoholilla tai huumausaineilla ei epäillä olevan osuutta kolariin. Tapauksesta on aloitettu tutkinta.

Suosittelemme