Hyppää sisältöön

Finnish Esports Leaguen uusi koti Särkänniemeen – pelilähetykset tulevat jatkossa entisestä delfinaariosta

Tampereen Särkänniemi on yksi FELin pääyhteistyökumppaneista tänä vuonna. Särkänniemi tavoittelee yhteistyöllä uusia kohderyhmiä.

Tampereen entisen delfinaarion tiloille löytyi uusi elämä e-urheilun parissa. Kuva: Juha Kokkala / Yle

Finnish Esports League eli FEL ja Särkänniemen elämyspuisto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä FEL:n studio muuttaa entiseen delfinaariorakennukseen. FEL tuottaa Särkänniemen studioltaan viihdesisältöä suomalaisille esports-faneille Counter-Striken, Valorantin ja muiden pelien parissa ympäri vuoden.

FEL on kilpapeliturnausten, -liigojen ja -tapahtumien järjestämiseen erikoistunut vuonna 2016 perustettu suomalainen yhtiö. Sen moniportaisen kilpasarja kautta on tullut tunnetuksi sellaisia pelaajia kuin Aleksi ”Aleksib” Virolainen, Elias ”Jamppi” Olkkonen sekä Jere ”sergej” Salo.

Viime vuonna 2021 FEL tuotti kanaviinsa 145 pelilähetystä. Tänä vuonna lähetyksiä ollaan tekemässä vielä enemmän.

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo tiedotteessa, että yhteistyö edistää Särkänniemen tunnettutta uusille kohderyhmille.

– Esports on uusi aluevaltaus Särkänniemelle, ja olemme innolla mukana kiihdyttämässä alan voimakasta kasvua Suomessa. FEL on mainio yhteistyökumppani, sillä tuotamme iloa hyvin samankaltaisille yleisöille. ** **

Myös FELissä ollaan iloisia uudesta pääyhteistyökumppanista.

– Uudet studiotilamme hakevat vertaistaan ja tarjoavat puitteet aiempaakin laadukkaampien lähetysten tuottamiseen. Särkänniemi on myös sijainniltaan loistava, kertoo FELin myynti- ja markkinointijohtaja Matti Kailanto.

Lue lisää:

ENCE vahvisti Pavle "maden" Boskovicin liittyvän suomalaisorganisaation CS:GO-joukkueeseen

Suosittelemme sinulle