Hyppää sisältöön

Kemijärvi, Savitaipale vai Vihti? Katso videot ja äänestä suosikkiasi Puoli seiskan Vuoden talvikaupunki 2022 -tittelin saajaksi

Vuoden talvikaupunki -kilpailun finalistipaikkakunnat on valittu kymmenien hienojen hakuvideoiden joukosta. Yleisöäänestyksen tulos selviää suorassa Puoli seitsemän -lähetyksessä laskiaistiistaina 1.3.

Vuoden talvikaupunki 2022 -tittelistä kisaavat Kemijärvi, Savitaipale ja Vihti. Kuva: Illusia Sarvas / Yle
Tuulianna Tola,
Totti Toivonen

Puoli seitsemän on tänä talvena päättänyt selvittää, mistä löytyy Suomen paras talvikaupunki tai -kunta!

Tammikuun lopulla julkaistuun leikkimieliseen kilpailuun kutsuttiiin nimestään huolimatta niin isommat kaupungit kuin pienemmätkin paikkakunnat. Toimitukseen lähetettiin kymmeniä hakuvideoita eri puolilta Suomea.

Finaliin ja yleisöäänestykseen Talvikaupunki-työryhmä valitsi monien hienojen videoiden joukosta Kemijärven, Savitaipaleen ja Vihdin.

Kilpailuun lähetettiin videoita peräti 60 paikkakunnalta. Keskeinen kriteeri, joka nosti valitut kolme paikkakuntaa finaaliin, oli videoista välittyvä vahva tunne.

Nyt on aika äänestää voittajaa!

Katso finaalipaikkakuntien videot ja valitse suosikkisi. Äänestä tästä paikkakuntaa, joka mielestäsi ansaitsee Puoli seitsemän luovuttaman kiertopalkinnon ja Vuoden Talvikaupunki -tittelin.

Kysely ei ole enää käytettävissä.

Äänesi on kirjautunut, kun lähetä-nappula poistuu ruudusta. Huomaa, että vain yksi ääni per äänestäjä lasketaan.

Suosittelemme sinulle