Hyppää sisältöön

Sälgrundin luotsiasema vielä ilman vuokralaista

Kaskisten tavoitteena löytää uusi yrittäjä, joka huolehtii Sälgrundin matkailutoiminnasta kokonaisvaltaisesti. Luotsiaseman päärakennuksessa on yöpymismahdollisuudet 30 henkilölle ja erillisessä ulkorakennuksessa 12 henkilölle.

Sälgrundin majakka Kaskisissa.
Luotsiasema sijaitsee Kaskisten edustalla Sälgrundin saarella, joka on kaupungin yleistä virkistysaluetta. Saarelle ei ole maayhteyttä. Kuva: Yle/Roger Källman
Merja Siirilä
Avaa Yle-sovelluksessa

Sälgrundin luotsiasema on vielä ilman vuokralaista.

Kaskisten edustalla oleva luotsiasema sai pitkään kestäneen hakunsa aikana yhden ehdokkaan vuokralaiseksi, mutta eilisessä kaupunginhallituksen kokouksessa päätti palauttaa asian jatkoselvityksiä varten.

Sälgrundin luotsiaseman tilat ovat olleet matkailukäytössä vuodesta 2005. Kaskisten kaupunki on etsinyt syksystä lähtien uutta vuokralaista, joka huolehtisi Sälgrundin matkailutoiminnasta kokonaisvaltaisesti.

Aiemmin vuokralaisena toiminut Kaskinen Sea-Charterin lopetti alueen vuokraamisen vuoden marraskuulla.

Talousjohtaja Esa Högnäsbackan mukaan tavoitteena löytää uusi yrittäjä, joka huolehtii Sälgrundin matkailutoiminnasta kokonaisvaltaisesti.

Luotsiaseman päärakennuksessa on yöpymismahdollisuudet 30 henkilölle ja erillisessä ulkorakennuksessa 12 henkilölle. Alueella on erillinen tilava saunarakennus sekä muita ulkorakennuksia mm. varastointia varten.

Lue lisää: Yksi ehdokas vuokraamaan Sälgrundin luotsiaseman

Suosittelemme