Hyppää sisältöön

Leijonat tavoittelee historiallista olympiakultaa, naiset hiihtävät 30 kilometriä – katso olympialaisten päätöspäivän suomalaiset ja aikataulut

Viimeisenä kilpailupäivänä suomalaisia nähdään aamuvarhain jääkiekkokaukalossa ja hiihtoladulla. Kisatapahtumat vaihtuvat iltapäivällä päättäjäisiin.

Petteri Lindbohm, Sakari Manninen, Markus Granlund.
Leijonat kohtaa jääkiekon olympiaturnauksen finaalissa Venäjän olympiakomitean joukkueen. Kuva: Getty Images
Paavo Forsberg
Avaa Yle-sovelluksessa

Päätöspäivä lähtee suomalaisittain käyntiin naisten 30 kilometrin hiihdolla. Mukana ovat Anne Kyllönen, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski. Kilpailu alkaa kello 05.00.

Leijonat taistelee historiallisesta olympiakullasta kello 06.10 alkaen. Suomalaisten finaalivastustaja on Venäjän olympiakomitean joukkue.

Yle jakaa Pekingin olympialaisten mediaoikeudet Suomessa Discovery Finlandin kanssa. Discovery esittää kisoista yksinoikeudella jääkiekkoa televisiossa ja digikanavissa. Yksinoikeus ei ulotu radioon, joten jääkiekon loppuottelu on kuunneltavissa suorana Yle Puheesta.

Kisatapahtumia voi seurata hetki hetkeltä ja suorana lähetyksenä Ylen verkkosivuilta ja Yle-sovelluksesta löytyvästä liveseurannasta.

Pekingin olympialaisten koko aikatauluun voit tutustua täällä.

Päivän suomalaisurheilijat

  • Klo 05.00 Maastohiihto N, 30 km (v, yhteislähtö) | Anne Kyllönen, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski
  • Klo 06.10 Jääkiekko M, loppuottelu FIN-ROC

TV2

Areena

Yle Puhe

Lue lisää:

Venäläismedia varuillaan: "Leijonat on joukkue ilman heikkouksia" – venäläisten outo tapa psyykata vastustajaa jo ennen ottelua ihmetytti Ruotsissa

Näistä syistä Suomi voittaa sunnuntaina jääkiekon olympiakultaa

Oliko Torinon olympiahopea kovempi juttu kuin Pekingin olympiakulta? Äänestä Suomen kiekkomiesten suurinta saavutusta

Suosittelemme