Hyppää sisältöön

Bussivuorot jatkuvat Jyväskylän ja Joensuun sekä Jyväskylän ja Lappeenrannan välillä  – vuorot ajetaan ainakin kevään ajan

Ely-keskus on ostanut bussivuoroja Joensuu-Varkaus-Pieksämäki-Jyväskylä - välille. Bussivuorot kulkevat myös Jyväskylän, Mikkelin ja Lappeenrannan välillä.

Ihmisiä jonottamassa Soisalon bussiin Jyväskylässä.
Soisalon Liikenne on ely-keskuksen ostamaa bussiliikennettä, joka kulkee Jyväskylän ja Lappeenrannan sekä Jyväskylän ja Joensuun välillä. Kuva: Niko Mannonen / Yle
Marja Roiha

Ely-keskus hankkii korvaavia bussivuoroja Jyväskylän ja Joensuun sekä Jyväskylän, Mikkelin ja Lappeenrannan välillä liikennöiville vuoroille.

Ely-keskus on ostanut perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ajettavia bussivuoroja Joensuu-Varkaus-Pieksämäki-Jyväskylä - välille.

Vuorot liikennöivät nykyisillä aikatauluilla ja reiteillä. Muun muassa Valamon luostariin ajettavat vuorot säilyvät perjantaisin ja sunnuntaisin. Vuoroja liikennöi Soisalon Liikenne Oy ja niiden tarkemmat aikataulut löytyvät viimeistään viikolla 14 Matkahuollon verkkosivuilta.

Ely-keskus on kilpailuttanut lisäksi ajalle 4.4.- 5.6.2022 korvaavia bussivuoroja Jyväskylä-Mikkeli-Lappeenranta - välille. Vuoroja liikennöivät kevään ajan Soisalon Liikenne Oy ja E. Rantanen Oy nykyisillä reiteillä, mutta aikataulut muuttuvat hieman. Tarkemmat aikataulut löytyvät viimeistään viikolla 14 osoitteesta Matkahuollon verkkosivuilta.

Soisalon Liikenne ilmoitti aiemmin luopuvansa reittien liikennöinnistä polttoaineen kallistumisen ja matkustajamäärien vähentymisen vuoksi.

Suosittelemme sinulle