Hyppää sisältöön

Ukrainalaiset saavat matkustaa ilmaiseksi paikallisliikenteen lisäksi joissakin kaukoliikenteen busseissa

Ukrainalaiset saavat matkustaa ilmaiseksi passilla tai passin haltuunottotodistuksella ilmaiseksi osassa kaukoliikenteen busseissa 5. kesäkuuta 2022 asti.

Ihmisiä jonottamassa Soisalon bussiin Jyväskylässä.
Soisalon Liikenne on ely-keskuksen ostamaa bussiliikennettä, joka kulkee Jyväskylän ja Lappeenrannan sekä Jyväskylän ja Joensuun välillä. Kuva: Niko Mannonen / Yle
Marja Roiha
Avaa Yle-sovelluksessa

Ukrainalaiset voivat matkustaa Keski-Suomen ely-keskuksen hankkimassa liikenteessä ilman matkalippua kesäkuun alkupuolella saakka.

Ukrainalaiset saavat matkustaa ilmaiseksi passilla tai esimerkiksi poliisin myöntämällä passin haltuunottotodistuksella. Menettely on voimassa kevään liikennöintikauden loppuun 5. kesäkuuta asti.

Lisäksi Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteessä ukrainalaiset voivat matkustaa ilmaiseksi Ukrainan passilla tai sen kopiolla toukokuun loppuun saakka.

ELY-keskuksen sopimusliikenne on seudullista alueen kuntakeskuksista keskuskaupunkiin suuntautuvaa tai kaupunkien välistä liikennettä. Näiden lisäksi kaupunkien välillä voi olla markkinaehtoista kaukoliikennettä.

Lue lisää:

Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteessä voi matkustaa ilmaiseksi Ukrainan passilla tai sen kopiolla

Suosittelemme