Hyppää sisältöön

Riihimäen Cocksin päävalmentaja lähti kesken pudotuspelien – puheenjohtajalta kryptinen vastaus

Riihimäen Cocks pelaa käsipallon miesten SM-liigan pudotuspeleissä, mutta joukkueen päävalmentaja Kaj Kekki on päättänyt jättää joukkueen juuri ennen välieriä.

Kaj Kekki vid sidan av planen
Kaj Kekki jätti Riihimäen Cocksin kesken pudotuspelien henkilökohtaisiin syihin vedoten. Kuva: Matti Raivio/All Over Press
Anu Karttunen
Avaa Yle-sovelluksessa

Kaj Kekki jättää yllättäen tehtävänsä Riihimäen Cocksin päävalmentajana kesken pudotuspelien.

Kekistä tuli hallitsevan Suomen mestarin päävalmentaja viime vuoden tammikuussa, kun Boris Dvorsek vapautettiin tehtävästä.

Valmentajapesti päättyi ennen aikojaan. Kekki oli Cocksin peräsimessä vielä SM-liigan puolivälierissä, kun Cocks päätti HIFK:n kauden. Neljä päivää myöhemmin hän jätti seuran.

Yle Sportenin mukaan Kekki kiitti Facebook-sivuillaan joukkuetta ja kertoi lähteneensä henkilökohtaisista syistä. Hän kirjoitti myös, ettei halua kommentoida asiaa tämän enempää.

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita kommentoi Kekin ilmoitusta suorastaan kryptisesti:

– Lainatakseni hyvää ystävää sanasta sanaan: kun nopeus kasvaa, paska putoaa kärrystä, Viita kirjoitti.

Kun Yle Sporten kysyi Viidalta, mitä hän tarkoitti kommentilla, hän vastasi:

– Sinä olet toimittaja, on sinun tehtäväsi miettiä sitä.

Viita ei myöskään vastannut kysymykseen, kuka valmentaa joukkuetta, kun Cocksin välieräpelit karjaalaista BK-46:tta vastaan alkavat.

– Se nähdään 23. huhtikuuta.

Toisessa välieräparissa kohtaavat Dicken ja GrIFK. Käsipallon finaaleihin tarvitaan kolme voittoa. Riihimäen Cocks on voittanut SM-kultaa vuosina 2007–10, 2013–19 ja 2021. Kaj Kekillä taasen on vyöllään 12 Suomen mestaruutta ja kahdeksan Suomen Cupin voittoa. Hän on toiminut myös nuorten ja miesten maajoukkueen valmentajana.

Lue myös:

Käsipallojoukkue Riihimäen Cocks vaihtaa päävalmentajaa – puheenjohtaja lehdelle: "Ei viitsitä enää katsoa tällaista pelleilyä"

Suosittelemme