Hyppää sisältöön

Pori Jazz julkisti uusia esiintyjiä – Gov’t Mule kesällä Poriin

Porissa esiintyvät heinäkuussa myös muun muassa Moses Sumney sekä KOKOROKO ja Emma-Jean Thackray. Kotimaista tarjontaa täydentää Dave Lindholm.

Neljä miestä poseeraa eteistilassa. Kaksi seisoo, yksi istuu portailla ja yksi tuolilla. Yhdellä on sähkökitara kädessä.oo
Gov't Mule esiintyy Pori Jazzissa 14. heinäkuuta. Kuva: Pori Jazz
Lore Korpelainen

Pori Jazzin festivaaliohjelmisto on täydentynyt kymmenellä kansainvälisellä ja kotimaisella esiintyjällä.

Porissa esiintyvät heinäkuussa muun muassa yhdysvaltalaiset blues-rock-yhtye Gov’t Mule ja soul-artisti Moses Sumney sekä Isosta-Britanniasta saapuvat KOKOROKO ja Emma-Jean Thackray.

Gov’t Mulen piti saapua Pori Jazziin jo kesällä 2020, mutta esiintyminen siirtyi koronapandemian vuoksi. Yhtye on konsertoinut Suomessa vain kerran aiemmin.

Gov’t Mule ja Moses Sumney konsertoivat Pori Jazzissa torstaina 14. heinäkuuta. Perjantaina vuorossa on trumpetisti Emma-Jean Thackray ja lauantaina jazz- ja afrobeat-yhtye KOKOROKO.

Pori Jazzin kotimaista musiikkitarjontaa täydentävät äskettäin 70 vuotta täyttänyt lauluntekijälegenda Dave Lindholm yhdessä **Kynä & Kumppanit -**yhtyeensä kanssa, Jesse Markin ja Rosa Coste sekä Valtteri Laurell Nonet ja Talambo.

Pori Jazzin aiemmin julkistettuihin esiintyjiin kuuluvat muun muassa John Legend, Simply Red, Lewis Capaldi, Emeli Sandé, Charles Lloyd feat. Bill Frisell ja Thundercat.

Suosittelemme sinulle